in

Hele gezin Bibian Mentel laat uit eerbetoon tatoeage zetten

Het hele gezin van Bibian Mentel liet een tatoeage zetten om de in maart overleden moeder, echtgenote en paralympisch snowboardster te eren.

Haar man Edwin Spee onthult dat ze allemaal het woord amor op hun lichaam lieten tatoeëren. Spee liet ook nog het woord fati tatoeëren. Hij legt uit: “Dat is een Latijnse uitspraak. Amor is liefde en fati is je noodlot.

Het gaat erom dat je niet alleen van de mooie dingen in je leven moet houden, maar dat je ook de slechte dingen moet proberen te omarmen en ook daarvan moet houden. Als je dat kan nastreven dan merk je dat uit slechte dingen ook mooie nieuwe dingen voort kunnen komen. En dat je niet te lang in je verdriet blijft hangen. Bibian was daar van nature een meester in.”

Lees ook  Er bestaan invriesbare boxers tegen zweetballen en plakzak

Vakantie in Spanje
Het gezin liet de tattoo zetten tijdens een vakantie in Spanje. Daar genoten ze met volle teugen. Edwin vertelt: “En mooie nieuwe herinneringen verzameld. Bibian vond bezittingen minder interessant. Herinneringen duren veel langer en daar heb je het veel vaker over. Als je op je sterfbed ligt, dan heb je het niet over die mooie dikke auto en dingen die je hebt verzameld, maar over mooie herinneringen. Dat heb ik van haar geleerd.”

Lees ook  Jongste loterijwinnares ooit leeft nu van een uitkering en is haar rijbewijs kwijt na cocaïnegebruik

Verklapt Yolanthe met tattoo dat zij de nieuwe Bachelorette is?

Mark Rutte belaagd door boze vrouwen in Groningen: “Oprotten!”