in ,

Heldhaftige labrador duwt tienerbaasje uit de weg en werpt zich op ratelslang

Een heldhaftige labrador heeft het leven van zijn baasje gered nadat hij hem tegen een ratelslang verdedigde.

Alex Loredo kwam naar binnen met de was toen hij buiten onder de tafel geratel hoorde komen. Daar zag de 18-jarige jongen uit San Diego een ratelslang! Van schrik bevroor hij!

Maar gelukkig kwam een held op vier poten te hulp! Marley, de zevenjarige labrador retriever, sprong op de slang.

De tiener vertelde aan NBC San Diego: “Voordat ik me zelfs kon omdraaien, rende Marley de deur uit, duwde me opzij en plaatste zich tussen de slang en ik.”

Lees ook  Hond gruwelijk verminkt nadat kinderen vuurwerk in zijn muil steken en laten ontploffen

Alex was nauwelijks van de schrik bekomen, toen hij opnieuw doodsbang werd. “Mijn eerste gedachte was: Oh nee, ik ga mijn beste vriend verliezen.”

Tot tweemaal toe wist de slang Marley te bijten, een keer op zijn tong en een andere keer in zijn nek. Hierna vluchtte het reptiel weg.

Zo snel als hij kon, ging Alex naar een dierenarts. “Mijn hart bonsde als een gek en ik wist niet wat er zou gebeuren. Om eerlijk te zijn, ik dacht dat hij gewoon in de auto zou sterven.”

Lees ook  De meeste mensen hebben het helaas fout: Hoeveel mensen gingen er picknicken?

Sinds de aanval heeft Alex een GoFundMe opgezet die inmiddels meer dan 13.000 dollar heeft opgehaald om te helpen betalen voor de medische kosten. Alex zelf heeft zijn spaarrekening al helemaal leeg gemaakt.

De tiener gaf aan dat de plaatselijke dierenarts geen tegengif had, waardoor hij 25 minuten langer moest rijden naar een andere dierenkliniek.

Omdat tijd in het geval van slangenbeten van levensbelang kan zijn, werd de situatie van de arme viervoeter steeds penibeler.

Twee nachten lang werd de heldhaftige Marley in de dierenkliniek gehouden, maar gelukkig is hij weer helemaal de oude!

Jongetje (5) schreeuwt het uit in zwembad, Kijk uit voor deze zwembroeken!

Man overlijdt waarna zijn familie wil dat zijn verloofde haar verlovingsring teruggeeft