in

Heftige onthulling: ‘Kindje Nienke Plas overleden’

In haar nieuwste vlog doet Nienke Plas een heftige onthulling. De YouTube-ster, die onlangs is bevallen van haar tweede kindje, bleek aan het begin van haar zwangerschap zwanger van een tweeling. Hier kwam ze echter na de bevalling pas achter.

Haar verloskundige ontdekte het toen Nienke’s placenta eruit kwam, zo vertelt ze in haar vlog. ‘Mijn placenta kwam eruit nadat ik bevallen was, en die werd gecontroleerd door de verloskundige (..), die zei: ‘Dit heb ik nog nooit gezien’.’

Lees ook  Bizarre actie van antivaxxers: 'bebloede' babypoppen in de Hofvijver gegooid

Het bleek dat er aan de andere kant van de placenta nog een ‘kwab’ te zien was. Volgens de verloskundige wees dat erop dat ze in een vroeg stadium zwanger was van een tweeling.

‘Ik heb heel vaak gezegd dat ik graag een tweeling zou willen. Nu was ik niet heel verdrietig toen ik het hoorde, want op dat moment lig je daar en ben je euforisch dat alles goed is gegaan, maar in de dagen en weken daarna dacht ik wel: ‘Wow. Ik had het zó in mijn hoofd. Een tweeling, een tweeling’, aldus Nienke.

Lees ook  Man (20) zwaargewond na ruzie op station Rotterdam Blaak

Begin juni maakte Nienke bekend dat ze is bevallen van haar tweede kindje. ‘Lieve Novi-Jaxx. Je bent bij een stelletje druktemakers beland, maar je went vast snel’, schreef ze bij een foto van haar zoontje. ‘Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen. IK BEN ZO GELUKKIG.’

‘Meisje van Teteringen’: na 30 jaar opnieuw aandacht voor onopgeloste moord

Zien: Rachel Hazes showt haar killerbody!