in

Heftige beelden: Jeffrey, de ex van Gordon ernstig mishandeld

Er is iets zeer ernstigs met Jeffrey de Visser gebeurt, de ex van Gordon. Wat er precies is gebeurt is nu nog niet helemaal duidelijk maar wel dat hij flink is toegetakeld.

Jeffrey flink toegetakeld
Gossip queen Yvonne Coldeweijer zegt als eerste foto’s te hebben ontvangen en zegt dat de hele linkerkant van zijn gezicht bebloed is. Ook is zijn gezicht blauw, gezwollen paars en rood. Hij kan zijn linkeroog bijna niet open doen.

Jeffrey de Visser mishandeld
Er wordt gespeculeerd dat dit iets met Gordon te maken zou hebben maar dit is nog niet bevestigt. Yvonne zegt inmiddels met Gordon gesproken te hebben:

Lees ook  RIVM: aantal besmettingen daalt verder, steeds minder covidpatiënten in ziekenhuis

“Zoals je hebt gezien heb ik zojuist gepost dat ik foto’s heb ontvangen van Jeffrey (ex van Gordon) waarop hij ernstig is toegetakeld.

Ik heb Gordon gesproken en hij ontkent in alle toonaarden dat hij hier iets mee te maken heeft en hij is heel erg erdoor geraakt dat Jeffrey is verwond.”

Yvonne benadrukt dat Gordon heel veel van Jeffrey houdt en dat hij zich ernstige zorgen maakt:

“Hij houdt heel veel van Jeffrey en is bang dat er iets ergs met hem gebeurd is. Ik heb zijn reactie verzameld als info maar wil pas iets posten als ik meer duidelijkheid heb over de situatie.

Lees ook  Monica (59) uit Nijmegen vermist, politie maakt zich zorgen

Ik heb gedmt naar Jeff dat als Gordon er niks mee te maken heeft, dat het dan wel beter is als hij dat ff ontkracht. Vooralsnog heb ik geen reactie ontvangen…

Of het nu uit is tussen Gordon en Jeffrey is nog steeds een beetje de vraag aangezien Gordon recentelijk zijn statement nog van Instagram had verwijdert.

Mannen veroordeeld tot drie jaar cel voor ver krachten minderjarig meisje in Zwolle

Tinder in jaren ’90: 10 hilarische seksadvertenties waar hopeloze mannen mee hoopten te scoren