in

Heb jij last van steelwratten? Met deze geweldige truc kom je er heel simpel en pijnloos vanaf!

Veel mensen hebben er last van: steelwratten. steelwratten zijn uitsteeksels op de huid, of “bulten” die over het hele lichaam kunnen verschijnen.

Deze wratten zijn niet schadelijk, maar ze zien er niet fijn uit. Daarom willen de meeste mensen er zo snel mogelijk vanaf.

Veel mensen gaan naar hun dokter om hun wratten te laten verwijderen, terwijl anderen dure lotions en crèmes proberen.

Hier moeten zij dan een hoge prijs voor betalen. In dit artikel vertellen we u hoe u zich pijnloos en goedkoop van steelwratten af kunt komen!

Oorzaak
Artsen weten niet precies wat de oorzaak is van deze wratten, maar huidschilfers die tegen elkaar wrijven kunnen een rol spelen.

Lees ook
Artsen verwijderen twee meter lange oplaadkabel uit blaas man

Dit komt omdat wratten vaak voorkomen tussen huidplooien in de oksels, nek, lies en soms op de oogleden.

We weten niet zeker wat de oorzaak is, maar we willen er zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig hebben we een goede manier gevonden om van die lelijke plekjes af te komen.

Het is effectief, pijnloos en natuurlijk. Wat ook geweldig is, is dat het niets kost en dat je er niet voor naar de dokter hoeft te gaan.

De oplossing
Je hoeft niet naar de dokter te gaan of dure crèmes te kopen. Je hebt zelfs geen stikstof nodig! Het enige wat je nodig hebt om van je stalen wratten af te komen is een eenvoudig ingrediënt: appelazijn!

Dit is een ongelooflijk populair product dat steeds meer wordt gebruikt. Appelazijn is een effectief middel voor verschillende dingen, zoals het verwijderen van wratten op de steel. Hoe werkt het? Appelazijn droogt steelwratten uit en zal uiteindelijk uit zichzelf vallen.

Lees ook
Dokter waarschuwt: stop geen ijsjes in vagijn om af te koelen

Hoe het werkt
Reinig zowel de wratten op de steel als de omliggende huid met milde zeep en warm water. Zorg ervoor dat de wratten en de omringende huid grondig droog zijn. Hierdoor kan de appelciderazijn zijn werk zo goed mogelijk doen.

Laat vervolgens een watje in de appelazijn weken en leg het op de wratten. Gebruik een gips of verband om het katoen op zijn plaats te houden.

Laat het een nachtje rusten. De volgende ochtend kunt u de watten verwijderen en het gebied schoonmaken.

Als u dit dagelijks herhaalt, zult u zien dat de kleur van de wrat steeds donkerder wordt. Na een tijdje worden de wratten zwart en vallen ze er dan snel af.

De donkere kleur geeft aan dat de wrat goed uitdroogt. Je moet dit echt proberen, want het werkt echt!

Bekijk het filmpje hieronder om te zien dat het werkt!

Maak kennis met de ‘culinaire Frikandellenplank’. Als je eens wat anders wilt serveren tijdens de feestdagen

Mandy heeft 10 kinderen van 5 verschillende mannen – Hoef nooit meer te werken!