in

Harry drinkt zijn maanden oude urine om ouderdom tegen te gaan

Er zijn zo’n verhalen waarbij je hoopt dat ze niet waar zijn, maar dan je compleet verbouwereerd dat het toch de waarheid blijkt te zijn.

Maak bijvoorbeeld kennis met de 34-jarige Harry Matadeen. Al sinds het jaar 2006 is hij begonnen met zijn eigen urine te drinken. Hij heeft er ook best een opvallende reden voor overigens.

‘Urine drinken is het geheim tot de eeuwige jeugd’
Zo is je eigen plas drinken volgens Harry ontzettend gezond. Het zou hem, naar eigen zeggen, zowel qua looks als mentaal al flink geholpen hebben.

Meer zelfs volgens hem is je eigen urine drinken ‘het geheim tot de eeuwige jeugd’ om er jonger uit te blijven zien.

Volgens Harry is zijn eigen urine ontzettend schoon en hij drinkt elke dag zo’n 1/5de liter. Hij heeft zelf ‘plas-receptjes’.

Het grootste deel van zijn urine dat hij drinkt is namelijk een maand oud aangevuld met een beetje verse pis: “Verse urine is nooit zo slecht dan je zou denken.

Lees ook
Kirstine loopt en leeft als een echte paard

Het ruikt neutraal en heeft helemaal geen slechte smaak. Oudere urine stinkt dan weer meer en de smaak is wat meer verfijnd. Het duurt een tijdje voor je het echt lekker vindt.”

Harry vertelde aan het bekende LadBible vervolgens in geuren en kleuren hoe fantastisch hij zijn oude plas vindt:

“Ik vind de geur en smaak van mijn eigen, oude urine best lekker. Daarnaast geeft het mij dus ook nog heel wat gezondheidsvoordelen.”

Harry is er dan ook echt heilig van overtuigd dat urine drinken en het op zijn huid smeren hem er jaren jonger laat uitzoen: “Urine heeft me veel jonger gemaakt.

Verouderde plas drink heeft mijn gezicht zijn jeugdigheid van 10 jaar geleden terug gegeven. Wanneer ik het in mijn gezicht wrijf zie je het verschil bijna onmiddellijk. Mijn huid is zo jong, zacht en schittert nu echt.”

Plas in zijn eigen gezicht op een openbaar toilet
Hij heeft trouwens nog één, wat naar onze mening, best een ranzige gewoonte is. Maar wie zijn wij natuurlijk om een oordeel te vellen met onze verouderde huid:

Lees ook
Motorrijder (18) overleden door ongeluk bij straatrace

“Wanneer ik soms naar een openbaar toilet ga en er is niemand aan het kijken dan maak ik van mijn hand een kopje en plas daarin om het daarna in mijn gezicht te wrijven.”

Dokters zijn het dan weer niet echt eens met zijn ‘fontein voor jeugdigheid’. Een zekere dokter Foster vind het zelfs belachelijk: “Urine is een afvalproduct dat ongeveer 90% water bevat.

De rest is ammoniak, zouten en bacteriën. Er zijn geen bekende gezondheidsvoordelen bekend van het drinken of wrijven van uw eigen urine op uw lichaam.

Oraal gezien is het veel erger, het kan het uitdrogingsproces zelfs versnellen en mogelijk bacteriën introduceren.”

Wij gaan er ons dus niet aan wagen, maar volgens Harry is dit dus het geheim om stokoud te worden.

Treinrukker slaat weer toe: “Ik wilde gezien worden”

Moeder ontvangt geld van leraar die haar 7-jarig dochtertje misbruikt: “Oke ik zeg niks”