in

Hannah deelt foto van lichaam vóór en na coronavaccinatie

Een van de bijwerkingen van het coronavaccin die regelmatig wordt gemeld, is een veranderende menstruatie.

Bij sommige vrouwen blijft het helemaal uit, bij anderen duurt de cyclus langer dan anders.

Ook influencer Hannah Vreugdenhil ervaart naar eigen zeggen problemen met haar menstruatie en lichaam na de vaccinatie.

‘Transformatie van 4 weken’
Hannah deelt via haar Instagram twee foto’s. Eentje waarop ze is zoals ze er ‘normaal’ uit ziet en eentje waar duidelijk te zien is dat ze is opgeblazen.

Ze schrijft erbij: “Een transformatie van 4 weken… 4 weken misselijk, opgeblazen en zo veel pijn…Maar erger nog, ik heb geen idee wat er aan de hand is…

Na mijn vaccinatie is mijn lichaam niet meer hetzelfde en zelfs mijn menstruatie is er maar 1 keer geweest in 3 maanden.”

‘Futloos en misselijk’
Ze vervolgt: “Afgelopen zaterdag was het zo erg dat ik alleen maar in bed heb kunnen liggen… Het lukt me niet meer te sporten.

Lees ook  Omstanders binden vluchtende dief vast aan autowiel

Futloos en kotsmisselijk (nee, niet zwanger). Nu sinds vandaag eet glutenvrij en lactosevrij, zodat ik in ieder geval dat kan uitsluiten en niets erger maak. Morgen bloedprikken en hoop dat daar snel wat uitkomt!”

Veel reacties
Op deze post krijgt ze veel reacties, vooral van vrouwen die zich herkennen in haar situatie. Iemand schrijft: “Ik hoor heel veel om mij heen dat jonge vrouwen menstruatie problemen hebben ( geen of juist overmatig ! ) ik denk dat het goed is om te melden zodat GGD juiste cijfers hierover krijgt..”

En weer een ander: “Ik had hetzelfde. Uitblijven menstruatie. Na alles te hebben uitgesloten is het te wijten aan de vaccinatie volgens de artsen.

Blijkt veel te voorkomen. Ik heb een melding laten maken bij Lareb. ❤️ succes en gezondheid!”

Lees ook  Ouders brengen eigen kinderen naar de politie na overval op Coop-supermarkt in Gaanderen

Menstruatie en vermoeidheid na vaccinatie
Een ander schrijft: “Menstruatie is bekend na je vaccinatie. Vermoeidheid ook. Kost allemaal even tijd. Je lichaam is aan het vechten omdat er iets in je lichaam zit wat er niet hoort.

Bij de 2de weet hij wat het is dus gaat hij sneller aan het werk. Vandaar dat je bij je 2de prik zieker bent.

Mensen die ouder zijn is hun immuunsysteem minder en hebben daar geen last van. Bij jonge mensen gaat hij juist in de aanval.

Ben er nog steeds van overtuigd dat vaccineren toch de beste oplossing is aangezien ik teveel mensen heb gezien en gehoord die zo ziek zijn geweest dat ze er bijna niet meer waren geweest. Heel veel sterkte. Hopelijk snel duidelijkheid en een oplossing.”

Leerkracht probeerde haar nog te reanimeren: leerlinge wordt onwel in les en sterft in ziekenhuis

Bizar: HEMA komt met tompouce voor honden