in

Gruwelijke verkrachter vergrijpt zich opnieuw tijdens proefverlof: ‘Ik wil je zien huilen’

Een veroordeelde verkrachter uit Nieuwkoop wordt verdacht van een nieuwe verkrachting, waar hij zich tijdens zijn proefverlof schuldig aan zou hebben gemaakt. Dat meldt RTV Utrecht dinsdag. In 2018 werd de 50-jarige Ingmar S. al veroordeeld voor de verkrachting, ontvoering en beroving van een vrouw uit Breukelen.

S. zou zich dit keer in Alkmaar aan een vrouw hebben vergrepen. Volgens de regionale omroep vertoont de zaak veel overeenkomsten met de eerdere zaak. “Hoe meer je meewerkt, hoe minder pijn je zult hebben. Ik wil je zien huilen, als je niet meewerkt dan doe ik je meer pijn”, zou de verdachte tegen het slachtoffer hebben gezegd.

Lees ook  Nederlands vrouw vergeet zoon (9) op parkeerplaats Duitse snelweg

Opgesloten in paardentrailer
In 2018 bedreigt Ingmar S. een vrouw met een nepvuurwapen. Nadat hij haar bankpas en pincode eist, dwingt hij haar om in haar eigen auto naar Nieuwer ter Aa te rijden. Hier verkracht hij haar. Daarna rijdt hij met de vrouw terug naar zijn eigen auto en sluit hij de vrouw op in de kofferbak. Ook bindt hij haar vast met tiewraps en tape.

Tijdens de rit maakt hij een tussenstop in Woerdense Verlaat, waar hij het slachtoffer opsluit in een paardentrailer, die van hem en zijn gezin is. S. gaat vervolgens weg om een uur later terug te komen en haar opnieuw te verkrachten. Daarna sluit hij de vrouw weer op in zijn kofferbak en rijdt hij naar Diemen. Hier laat hij de vrouw achter op een onverharde weg.

Lees ook  Getrouwde man die meisje (11) ontvoerde en verkrachtte, ziet straf dalen van 6 naar 2 jaar

Verlof
In de zomer van 2022 mag Ingmar S. op proefverlof. Op 29 juli gaat hij volgens het OM weer de fout in. In Alkmaar bindt hij een vrouw vast met spanbanden, knijpt hij haar keel dicht en verkracht haar. Volgende week staat de verdachte terecht in de rechtbank in Noord-Holland.

Man koopt bijzondere peer bij Aldi: “Mijn vrouw wordt er helemaal wild van!

Ana verduidelijkt hoe ze met sperma van overleden zoon op haar 68ste ‘moeder’ werd