in

Gordon zet peperdure huizen te koop en blijft voorgoed in Dubai wonen

Gordon blijft voorgoed in Dubai wonen. De presentator stelt dat hij zijn ‘happy place’ heeft gevonden en heeft daarom zijn peperdure huizen in Amsterdam en Zuid-Afrika in de verkoop gezet. ‘Verder kijken hoeft niet meer, hier verlangde ik naar’, aldus Gordon op Instagram.

De zanger en presentator emigreerde vorig jaar naar Dubai. Het huis in Blaricum, waar hij 22 jaar in woonde, wist hij al te verkopen, maar nu is het ook tijd om zijn andere twee stulpjes op de huizenmarkt aan te bieden. ‘Ik ben verdergegaan en kwam tot de conclusie dat drie huizen in drie continenten een beetje te veel van het goede is. Ik heb hier (in Dubai, red.) mijn ‘happy place’ gevonden en hoef niet meer verder te zoeken. Dit is waar ik naar verlangde’, schrijft Gordon vandaag in een bericht op Instagram.

Lees ook  Deze vrouw laat zien wat haar ongesteldheid elke maand met haar lichaam doet

Toekomstige kopers moeten overigens wel diep in de buidel tasten. De woning in Amsterdam, een penthouse van 250 vierkante meter groot, staat te koop voor 3,5 miljoen euro. Het appartement in Kaapstad, dat 315 vierkante meter groot is, wordt aangeboden voor 11.950.000 Zuid-Afrikaanse rand, dat is zo’n 700.000 euro.

Lees ook  Onderzoek: vrouwen die (heeeel) veel praten, leven langer

Volgers van Gordon wensen hem veel geluk toe. ‘Wauw Gordon. Wat een beslissing!’, schrijft iemand. En een ander: ‘Het is je gegund, geniet van je nieuwe plek. De plaats waar jij je goed voelt en straalt. Succes met de verkoop.’

Step van vermiste Gino (9) 5 kilometer verderop gevonden

12 jaar cel voor man die vriendin doodde en met lichaam rondreed