in

Goed nieuws voor de Actionfans: ”Tijdslot winkelen op afspraak verlengd”

De Action ook een van jouw favoriete winkels? Dan heb jij het koopjesjagen al een tijdje moeten missen aangezien de winkel vanwege de coronamaatregelen tijdelijk dicht moest.

Onlangs opende Action de winkels voor ‘click & collect’ en niet veel later hadden we de mogelijkheid om de winkel weer fysiek te bezoeken.

Echter was het tijdslot van 10 minuten wel erg kort en moest je bijna al rennend en vliegend de winkel door om alle koopjes bij elkaar te verzamelen. Misschien heb je het nieuws al meegekregen, maar inmiddels is daar verandering in gekomen.

Lees ook  Politie: minderjarig meisje ’s avonds in trein aan gerand

Waar de meeste winkels een tijdslot van 10 minuten hanteren voor het winkelen op afspraak was het voor de action bijna onmogelijk om alles gezien te hebben en bij elkaar te zoeken in de vaak gigantische winkels met koopjes en dan ook nog te bedenken dat je binnen die 10 minuten ook afgerekend moet hebben. Verre van ideaal natuurlijk! Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

Lees ook  Agenten mishandeld en bedreigd tijdens aanhouding

Action heeft de maximale tijd om te shoppen zelfs verdubbeld. Vanaf nu mogen we ons maar liefst 20 minuten begeven in de koopjeswalhalla.

Wil je binnenkort shoppen, dan kan je maximaal 2 dagen vooruit een tijdslot reserveren via de website.

Houd er rekening mee dat de winkelafspraak geldt voor één persoon, een mondkapje verplicht is en op tijd komen!

Experts beweren: baby’s die moeilijk slapen gedurende de dag en nacht worden later slimmer!

‘Mijn schoonmoeder veranderde de naam van mijn baby terwijl ik buiten bewustzijn was’