in ,

Gezin van vijf komt om in auto-ongeluk in minder dan 12 uur na langverwachte fotoshoot – rust in vrede

Een fotograaf uit Ohio gaat door een naschok, toen het gezin dat ze net had gefotografeerd, omkwam bij een auto-ongeluk. Dat ongeluk vond plaats minder dan 12 uur na hun langverwachte fotoshoot.

“Hoewel ik ze niet goed kende, ben ik kapot van dit nieuws, dus ik kan me niet voorstellen wat hun familie en vrienden doormaken.”

Rhae Harris (45) eigenaar van Rhae Rose Photography in Delta, Ohio, vertelde op haar Facebook dat ze al enige tijd in contact was met Muriel Michael (28) over het fotograferen van het gezin van vijf. De twee ontmoetten elkaar uiteindelijk op zaterdag 26 maart.

“De kinderen waren zo goed opgevoed en schattig, en de baby, Riggs, was de beste eenjarige die ik ooit heb gehad!

Lees ook  Man moet ter compensatie 164.000 euro aan ex-vrouw betalen voor 27 jaar huishoudelijk werk

Hij was zo blij, lachte op commando en zei zelfs een paar keer CHEEEEESSEEEEE!!!”

Muriel en haar verloofde Xavier Brown (25) waren foto’s aan het maken in paasthema, met hun eenjarig zoontje Riggs Brown en Muriels zoon en dochter Aurora Michael (7) en Deklin Jankowski (9).

Rhae zei dat je kon zien hoeveel de familie van elkaar hield, want dat was duidelijk te zien op hun foto’s.

Ze was blij om in de toekomst met Muriel te werken, gezien Muriel Rhae wilde inschakelen voor haar verlovings- en trouwfoto’s.

Helaas zou Rhae nooit meer met de familie kunnen werken, want kort na hun shoot raakte de familie van vijf betrokken bij een fataal ongeluk.

Volgens de snelwegpolitie van Ohio slaagde Zane Hull (21) er niet in voorrang te verlenen toen hij oostwaarts reed en crashte op Muriels voertuig.

Lees ook  Christian haalt na 33e keer examen doen eindelijk zijn rijbewijs

Xavier en Deklin stierven ter plekke.

Aurora en Riggs werden naar Mercy Health St. Vincent Medical Center gevlogen, maar ze overleefden hun verwondingen niet. Muriel werd ook naar het ziekenhuis gevlogen. De vrouw overleed maandagavond.

De bestuurder van het andere voertuig had slechts lichte verwondingen.

Er werd een inzamelactie opgezet om te helpen met de begrafeniskosten van het gezin van vijf. In slechts één dag werd er al meer dan 40.000 dollar ingezameld.

Dit herinnert ons eraan hoe kostbaar het leven is. Neem nooit iets voor lief. Deel het alstublieft en laat een gebed achter voor de dierbaren van deze familie.

Moeder heeft de missie om dochtertje met extreem zeldzame moedervlek te laten zien dat ze prachtig is

Geen bekeuring voor Oekraïners die foutparkeren in grote steden