in ,

Gezin uit Texas zit 12 uur in auto zodat hond warm kan bevallen

De Amerikaanse staat Texas heeft zwaar te leiden onder heftige sneeuwstormen en extreem winterweer.

Dagenlang geen elektriciteit, geen stromend water, vanwege de vrieskou heeft de Amerikaanse president Biden de noodtoestand uitgeroepen.

Tijdens dit extreme winterweer moest het gezin van Aubrey Morgan voor een zwangere hond, Magnolia, zorgen. Iets waar ze geen enkele ervaring mee hadden.

Magnolia (of Maggie) werd al zwervend over de straten van Fredericksburg gevonden. Kort daarna werd de zwangere hond naar de Hill Country SPCA dierenopvang gebracht. De opvang vond gelukkig heel snel een pleeggezin.

Aubrey was echter wel een beetje zenuwachtig. Hoewel de moeder van twee dochtertjes al drie honden heeft, had ze nog nooit voor een zwangere hond gezorgd.

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn, deed ze een hoop onderzoek. Een van de dingen die ze las, was dat het belangrijk is dat puppy’s warm blijven na de geboorte.

Lees ook  Dit zijn 5 dingen die je na een vrij-partij moet doen…

Toen werd Texas door hele zware sneeuwstormen getroffen. Miljoenen mensen, ook haar gezin, kwamen zonder stroom te zitten.

Aubrey hoopte dat als de tijd daar was, de elektriciteit terug zou zijn gekeerd. Echter, toen de eerste pup op 16 februari om 12.30 uur werd geboren, was er nog steeds geen stroom en begon het koud in huis te worden.

Ze probeerden van alles: zakken heet water, damp van een hete douche, maar het werd desondanks steeds kouder. Het gezin wist dat ze iets moesten doen om de nieuwe hondenfamilie veilig te houden.

Maggie en de vier pups die al waren geboren werden in de auto geplaatst! Daar zagen nog drie pups het levenslicht. Aan The Dodo legde Aubrey uit dat ze in totaal 12 uur in de auto bleven.

Lees ook  Je boos maken tijdens het gamen zal je niet helpen om te winnen

De volgende ochtend wisten ze een generator te regelen, maar deze bleek ook niet afdoende. Uiteindelijk besloten ze allemaal om naar Aubreys ouders te gaan, die wel stroom hadden.

Een paar dagen later keerde de elektriciteit terug en kon iedereen naar huis. Maggie en haar zeven pups: Daisy, Poppy, Ash, Rosie, Dahlia, Clover en Aster maken het, ondanks een moeilijk begin, heel goed!

Binnenkort zullen ze ter adoptie worden aangeboden en zal er ook een gouden mandje voor Maggie worden gevonden.

@raisinghiswildflowers#texas #fosterdog #whelping

♬ Butterfly’s Repose – Zabawa

Horecaondernemers zijn er klaar mee en openen massaal a.s dinsdag

Jongeman zet eigen ontvoering in scène omdat hij niet naar werk wil gaan