in

Gestoord bericht over Barbie blijkt te kloppen: ‘Dit is waarom we niks van haar horen’

Enige tijd geleden kwam aan het licht dat Samantha de Jong in het huwelijksbootje was gestapt met haar grote liefde Robbie.

Iedereen had natuurlijk grote twijfels bij dit nieuws. Het is bekend dat Samantha, ook bekend als Barbie, niet zo’n goede reputatie heeft als het op vaste relaties aankomt. Nu postte Barbie een bizarre video op Instagram en daar is iets heel opvallends op te zien: een enorme buik.

Lees ook
Jongeman met beperking plaatst advertentie – hij zoekt vrienden en is ‘bereid om 7 euro per uur te betalen’

Insiders onthullen dat Samantha vijf maanden zwanger is en dat verklaart meteen de gigantische buik in de video. Volgers kunnen hun ogen niet geloven en hopen dan ook stilletjes dat er niks van aan is. Een volger reageert bezorgd: “Weer een kind dat straks uit huis wordt geplaatst.”

Nog een ander volger zegt: “Mooie buik. Vandaar dat er nooit wat op insta staat en de geruchten gingen al 5 maanden terug. Succes met de bevalling.”

Juicekanaal Reality FBI denkt er ook iets van: “Barbie blijft nieuwe accounts aanmaken. En voor we vragen krijgen over haar buik… We don’t know!”

Lees ook
Sebastian heeft epidermodysplasia verruciformis, iets waar je goed zonder kan

De verbaasde reacties komen niet uit de lucht vallen. Samantha heeft al drie kinderen en over geen van hen heeft ze het ouderlijk gezag. Daarom wonen ze ook niet bij hun moeder. Met Michael van der Plas kreeg ze twee kinderen. Nederland leerde haar kennen door de show Oh oh Cherso.

Vanaf de scheiding in 2017 ging het van kwaad tot erger met Samantha. Ze hopte van vriendje tot vriendje en mentaal zat ze aan de grond.

Later kreeg ze nog een zoontje met haar vriend, die jammer genoeg plotseling kwam te overlijden. Het gezag over haar zoontje heeft ze ook niet meer.

Jongen rijdt op brommer door winkelcentrum en slaat man (70) op gezicht

Lorena wil nooit meer een onenightstand: Hij plaste in mijn oven