in

Geschokte moeder treft dronken jongeman in kinderbedje aan

MOLENLANDEN – Een bezorgde moeder belde zaterdagmorgen met een opvallend bericht de politie op. Ze had een nagenoeg naakte man in het bedje van haar dochter aangetroffen.

Agenten gingen direct ter plaatse in de woning in Arkel in de gemeente Molenlanden en vonden de jongeman laveloos in de kinderkamer. Volgens een politiebericht op sociale media, dat inmiddels lijkt te zijn verwijderd, ging het om een 18-jarige man die na een lange avond in het verkeerde bed was gestapt. Volgens de agenten was hij compleet de weg kwijt. „Gelukkig had hij nog wel zijn onderbroek aan.”

Lees ook
Paaldansen is zo populair dat ook steeds meer Nederlandse mannen het doen

Nadat hij werd wakker geschud, zou hij zich vooral druk hebben gemaakt om zijn telefoon die hij kwijt was geraakt. „Terwijl net de man des huizes thuiskwam had deze jongen geluk dat hij al bij ons achter in de bus zat. Wij konden ons de reactie van de vader wel enigszins voorstellen”, meldden de agenten.

Lees ook
Mijn vriend liet me 21 keer in één dag een hoogtepunt bereiken, vertelt 27-jarige Abby

De 18-jarige is thuis afgezet en overgedragen aan zijn vader. Maar van enige inkeer of reflectie op zijn daden leek geen sprake. „Gezien zijn reactie richting ons en de woorden die hij uitte had één en ander weinig indruk op hem gemaakt.” Het is onduidelijk of de man nog ergens van verdacht wordt.

Man rijdt 13-jarig meisje dood omdat hij zo snel mogelijk naar het bordeel wil

Dringende oproep: Minderjarig meisje meegenomen door man