in

Gepensioneerde accountant (86) zoekt achtertuin voor zijn bizarre hobby

De 86-jarige Stuart Haywood uit het Verenigd Koninkrijk omarmde het naturisme pas sinds 2008. Hij zoekt nu mensen die hun achtertuin aan hem willen verhuren, zodat hij daar bloot kan rondlopen. Stuart heeft weliswaar zelf een tuin, maar die is omringd door woningen.

Voorheen was Stuart, een gepensioneerde accountant en groentenboer, geen fan van naturisme. Alles veranderde toen hij deelnam aan een tekensessie in 2008. ”Toen dacht ik: ik kan dit.” Sinds die dag is het leven van Stuart compleet veranderd.

Lees ook
Woeste familie neemt heft in eigen handen en timmert misbruiker tot bloedens toe in elkaar

Tot die bewuste dag had alleen zijn vrouw Rhona hem naakt gezien gedurende hun meer dan 50-jarige huwelijk. Hoewel Rhona zich niet op haar gemak voelt bij het idee om zich uit te kleden, voelt ze zich prettiger wanneer anderen naakt zijn, hoewel ze dan wel aanwezig is.

Stuart is nu op zoek naar huiseigenaren met een mooie achtertuin waar hij zonder kleren kan rondlopen. Hij is bereid er goed voor te betalen, maar biedt ook tuintips aan en staat open voor het delen van andere zinvolle informatie over tuinieren.

Lees ook
Vermiste Nadia (28) na 8 dagen in goede gezondheid gevonden

”Ik zou graag iemand vinden met een achtertuin zonder omliggende woningen, waar ik een paar uur per week mijn interesses kan volgen,” zegt Stuart.

Volgens hem voelt hij zich helemaal in zijn element zodra zijn kleren uitgaan. ”Het is een gevoel van vrijheid. Je bent nooit te oud om naakt te zijn en niemand zou zich moeten schamen voor zijn lichaam.”

Louise (107) deelt geheim voor lang en gelukkig leven: ‘Blijf weg van mannen!’

Melissa was het makkelijkste meisje van de klas: “Iedereen deed haar”