in

Gelekte beelden: Jaimie Vaes blijkt een echte ‘anuszonner’ te zijn!

Jaimie Vaes kunnen we allemaal kennen als de ex-vriendin van Lil Kleine die aan haar haren uit een auto geslingerd werd. Bekendheid vergaarde Jaimie als de vriendin van Jorik, zoals de rapper echt heet. Na de relatiebreuk probeert Jaimie die bekendheid in te zetten om te slagen als influencer en als BN’er.

Daar valt namelijk een hoop geld mee te verdienen wanneer je het goed doet. Inmiddels heeft Jaimie het voor elkaar gekregen op verschillende covers te staan, zoals de Playboy en de Grazia. Ook heeft Jaimie het voor elkaar gekregen om een eigen realityserie te krijgen op Discovery+. Wat Jaimie voor de rest nog doet om aan haar centen te komen weten we niet, ze viert voornamelijk heel veel vakantie.

Lees ook
‘Koffermoordenares’ in Parijs bekent: Lola (12) moest dood “omdat ik geen toegangspasje kreeg”

Jaimie Vaes heeft geen enkele tanline meer!
Jaimie hoopt dat de vader van haar kind, Jorik, meer in beeld komt in de opvoeding zodat Jaimie meer tijd voor zichzelf heeft en, zoals ze zelf zegt: ‘Meer Jaimie kan zijn’. Dat leverde Jaimie behoorlijk wat kritiek op omdat ze daarmee, volgens critici, zegt dat ze niet zichzelf kan zijn door haar kind. Veel critici denken dan ook dat Jaimie gewoon meer wil feesten en vakantie vieren zonder zich druk te maken over de opvoeding van haar kind.

Lees ook
Zwollenaar verdacht van misbruik meerdere jonge meisjes en verspreiden van beelden daarvan

Jaimie lijkt zich niet veel van die kritiek aan te trekken en is opnieuw op vakantie gegaan. En schijnbaar heeft Jaimie zich aangesloten bij een groep genaamd ‘anuszonners’. Dat zijn mensen die denken dat het gezondheidsvoordelen heeft om dagelijks even je achterste contact te laten maken met de zonnestralen. Volgers van Jaimie melden wel dat ze niet moet vergeten zich goed in te smeren:

Twee doden gevonden: man ligt in bosjes, vrouw (70) in water gevonden

Man en zijn hond neergestoken bij uit de hand gelopen ruzie in Eindhoven