in

Geen cel voor asielzoeker na aanranden van vier meisjes (11) in zwembad

De 29-jarige asielzoeker die vorig jaar februari in het zwembad van Center Parcs in Zandvoort vier 11-jarige meisjes aanrandde, zal niet de cel in gaan, schrijft het Noordhollands Dagblad.

Het Openbaar Ministerie (OM) had twee weken geleden een gevangenisstraf van vier maanden geëist voor de aanrandingen. Hoewel de rechtbank de aanrandingen bewezen achtte, werd dinsdag een aanzienlijk lagere straf opgelegd. De asielzoeker kreeg een geheel voorwaardelijke celstraf van twee maanden, met een proeftijd van twee jaar, en een werkstraf van zestig uur.

Lees ook
Waarschuwing: gebruik om deze reden nooit gratis douchegel, zeep of shampoo in hotel

Het vonnis valt aanzienlijk lager uit vanwege het ontbreken van een strafblad en omdat de veroordeelde een ‘first offender’ is, meldt de krant.

Op 19 februari vorig jaar verstoorde de asielzoeker een kinderpartijtje in Aqua Mundo, het zwembad van Center Parcs in Zandvoort. Meerdere meisjes voelden in het water dat ze in hun billen werden geknepen. Een 11-jarig meisje vertelde ook dat de man zijn benen om haar middel klemde en zijn geslachtsdeel tegen haar heup duwde.

Lees ook
Vrouw steekt vriend neer nadat hij in bed plast

Mark vindt zijn vrouw te hitsig en zoekt advies: “Om 06:00 wil ze er al op!”

Meisje (14) overleden in ziekenhuis na ongeval vorige week