in ,

Fout of goud: De Sushi-Taart is een hit en zó maak je hem!

Sushi, we kunnen het tegenwoordig alleen nog maar bestellen want de restaurants zijn dicht. Maar wat kijken we uit naar het moment dat alles weer open kan en we onszelf tot ronde 5 vol kunnen proppen met alle soorten sushi die we maar kunnen bedenken.

Zelf maken is natuurlijk ook een optie, maar het blijkt ontiegelijk veel werk voor iets wat je voor een paar tientjes onbeperkt naar binnen kunt schuiven.

Lees ook  Zwaar ongeluk op A67, cabine van vrachtwagen los op de weg

Gelukkig zijn er verschillende andere manieren om alle ingrediënten bij elkaar te gooien. Zo hebben we de populaire Poké Bowl waar in principe hetzelfde zit als Sushi.

Maar er zijn natuurlijk veel meer manieren om aan je wekelijkse hoeveelheid sushi te komen, zoals met deze geniale Sushi-Taart!

Sushi-Taart, durf jij het aan!?
Een Sushi-Taart is gemakkelijk te maken in een taartvorm. Je gooit eerst je kleefrijst erin, vervolgens gooi je in laagjes je ingrediënten eroverheen en je eindigt weer met een laag kleefrijst.

Lees ook  Vrouw komt thuis van vakantie en krijgt likjes van honden. Volgende dag vecht ze voor haar leven

Een kind kan de was doen. Er gaan verschillende video’s van de desbetreffende taart als een lopend vuurtje over het internet. Wat denk jij als Sushi-liefhebber, kan dit ermee door of is dit hoogverraad!?


Bridget Maasland onthult: ‘Ik wilde mijn naam veranderen in Monique’

Mariska worstelt overvaller haar winkel uit: ‘Hoe dúrf je in deze magere tijden geld van mij te vragen?’