in

Foto’s: Nicol Kremers heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe voorgevel: ‘Enorm!’

Nicol Kremers heeft vorig jaar, na haar relatiebreuk met Peter Gillis, de stap gemaakt om ‘exclusieve content’ te verkopen op het internet. Met andere woorden, hitsige pubers en oude ventjes die twee tientjes in de maand geven om zo nu en dan een semi-pikant kiekje te kunnen bekijken. Dat was nodig, Nicol was namelijk een leven gewend waarbij geld geen rol speelde. Of juist wel… Het kon in ieder geval niet op. Nicol had geen baan, geen opleiding en haar zakken waren altijd gevuld.

Lees ook
'Glans is overal af' na dood Ann-Sofie (16) omgebracht op zorgboerderij

Maar toen het uit ging met Peter stond ze plots met lege handen op straat, geen auto en geen huis. Nicol was een leven gewend waarbij veel geld gemoeid is, dus maakte ze een discutabele stap naar OnlyFans. Maar ook bij OnlyFans moet je jezelf blijven ontwikkelen om bij de top te blijven horen.

Nicol Kremers gaat voor maatje enorm
We horen je al denken; ‘Hoe ontwikkel je jezelf als OnlyFans-model?’. Nou, je moet gewoon uitzoeken wat je klanten graag willen zien. De afgelopen 4 weken is Nicol buiten de spotlights gebleven. Soms zegt dat niet veel goeds, dan kan er iets mis zijn. Volgers van Nicol vermoeden echter dat Nicol moest herstellen van haar meest recente operatie.

Lees ook
Wilma "Ik sliep al met minstens 700 mannen. Zelfs in de supermarkt!"

Het lijkt erop dat Nicol voor een nieuwe voorgevel heeft gekozen en daarmee staat ze ook nog op de KamaSutrA beurs te shinen. Voor wie geen zin heeft om daarvoor helemaal naar de Jaarbeurs in Utrecht te reizen kan het doen met dit kiekje. Nicol blijft voortaan drijven:

Zoon vindt lichaam van vader (56) in gracht

Famke Louise laat zich onder haar rok fotograferen: ‘Nu ga je echt te ver!’