in ,

Foto’s: Leontine Ruiters wisselt Marco Borsato in voor jonge krullenbol: “Compleet verliefd!”

Het is niet helemaal duidelijk of Marco en Leontine Borsato nog bij elkaar zijn. Verschillende signalen lijken aan te geven dat het over is tussen de twee.

De relatie tussen Leontine en Marco is natuurlijk al een keertje over geweest toen alle affaires van de zanger aan het licht kwamen in de media.

Echter hebben de twee afgelopen zomer getracht hun relatie een nieuw leven in te blazen. Na de schandalen van The Voice is de zanger opnieuw onder een vergrootglas terecht gekomen wat hun “prille” nieuwe relatie natuurlijk niet veel goeds heeft gedaan.

Zo is Leontine gespot terwijl ze interesse toont in een huis van 5 ton. Ook zijn er mogelijk verschillende opvallende geldproblemen op zakelijk vlak gesignaleerd bij de brunette.

Lees ook  Frietverslaafde vrienden proberen frietkar te stelen, maar worden op heterdaad betrapt

Echter blijven deze verhalen bij geruchten en is er tot noch toe niets bevestigd. Leontine lijkt zich er dan ook niets van aan te trekken op social media.

Leontine Borsato is compleet verliefd!
Vorige week verscheen daar plots een reeks foto’s op het account van Leontine en Jada. Boven de posts valt te lezen “Welkom Obi“.

Het gaat om een kleine pup die het nieuwste familielid zou moeten zijn. Inmiddels heeft ook Luca een post van Obi geplaatst waar Jada verbaasd op reageert: “Wow Luuc, zelfs een post eraan toegewijd!

Lees ook  Monique: André bevestigde breuk voordat zoontje het wist

Dan vind je haar wel echt heel leuk!” Leontine heeft inmiddels een update gegeven dat ze in de zevende hemel is: “Het gaat geweldig.

Obi slaapt de hele nacht door in haar bench en is overdag vooral lief, heel ondeugend en op avontuur.

En ook Bella begint al aardig te wennen aan ons nieuwe gezinslid. Kortom; Ik ben compleet verliefd.”

Volgers vinden het opvallend en zorgwekkend dat familieman Marco nergens te bekennen is in de foto’s en video’s. Of de zanger nog in beeld is durven we niet te zeggen. Hieronder de video’s en foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

‘Verdachte dubbele moord McDonald’s is vader (32) van jonge baby’

Moeder heeft de missie om dochtertje met extreem zeldzame moedervlek te laten zien dat ze prachtig is