in

Filmpje van gepest meisje krijgt vervolg: Ouders leren pestende kinderen een lesje!

Een filmpje van een gepest meisje op haar knieën bij een tramhalte in Amsterdam is de afgelopen tijd over het internet gevlogen. Op TikTok en Snapchat werd het filmpje verspreid. Het meisje met de bril moest op haar knieën op de grond zitten en dingen herhalen die haar pesters zeggen. Wat er precies gezegd wordt is niet helemaal duidelijk.

Dat het meisje dit doet omdat ze bang is voor de andere kinderen wel. Het filmpje werd honderdduizenden keren bekeken op het internet wat natuurlijk nóg vervelende is voor het meisje. Pesten komt nog steeds erg veel voor in en buiten school. Iets waar niet altijd evenveel aan gedaan kan worden. Het begint natuurlijk allemaal bij de opvoeding, maar dan moet je het als ouder wel doorhebben natuurlijk.

Lees ook
Gevalletje karma: Dief verongelukt 20 minuten na plofkraak

Gepest meisje krijgt steun van ouders van pestkoppen
Aangezien er tegenwoordig veel op het internet gezet wordt is het vaak makkelijk om de pestkoppen te achterhalen. Dan is het als ouder natuurlijk zaak om je kinderen met de neus op de feiten te drukken en duidelijk te maken dat dit niet door de beugel kan.

Lees ook
Man (38) uit Vroomshoop heeft seksuele relatie met verstandelijk beperkte stiefdochter (14)

De pestkoppen van dit meisje besloten dit filmpje online te plaatsen, iets wat de ouders zagen als een ‘oog om oog, tand om tand’. De ouders hebben bij het filmpje geschreven: “Ik ben een moeder die pestgedrag niet gaat steunen. Mijn kind gaat kinderen niet vernederen en bang maken als ze met een groep vrienden is. Stoer filmpje en het filmpje verspreiden.” Een duidelijke straf die de pestkoppen waarschijnlijk nooit meer zullen vergeten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Black Alien’ toont hallucinante voor-en-na-foto’s: “Vroeger was ik echt een knappe vent!”

Agenten bellen aan bij ‘ramptoerist’, flinke boete voor filmen bij ongeluk: ‘Hopelijk leert ze hiervan’