in

Fans verbazen zich over onherkenbare Peter Gillis: “Hij is een knapperd geworden”

De scheiding tussen Peter Gillis en Nicol Kremers heeft voor veel opschudding gezorgd. Het nieuws werd breed uitgemeten in de media en veel mensen waren nieuwsgierig naar de reden achter de breuk. Nicol Kremers was al langere tijd bekend als de vriendin van Peter Gillis, een bekende Nederlander die vooral bekend is geworden door zijn werk in de recreatiebranche. De breuk tussen de twee heeft echter voor totaal verschillende uitkomsten gezorgd voor elk van hen.

Voor Nicol Kremers was de scheiding een grote klap. Ze moest zichzelf uit pure wanhoop verkopen en leek niet goed te weten hoe ze verder moest. In interviews liet ze weten dat ze zichzelf volledig was verloren en dat ze nu op zoek was naar een nieuwe richting in haar leven. Het was duidelijk dat de scheiding met Peter haar diep had geraakt en dat ze tijd nodig had om te herstellen.

Lees ook
André Hazes vertelt in tv-show hoelang zijn geslachtsdeel wel niet is!

Peter Gillis daarentegen leek na de scheiding juist een positieve verandering te hebben doorgemaakt. Hij was altijd al bekend om zijn uitbundige levensstijl en zijn liefde voor lekker eten, maar de breuk en een ziekenhuisbezoek hadden hem doen beseffen dat hij het anders moest aanpakken. Hij besloot om gezonder te gaan leven en is inmiddels veel kilo’s kwijtgeraakt. Hij ziet er nu frisser en sterker uit en lijkt vol energie te zitten.

De veranderingen in het leven van Peter Gillis zijn niet onopgemerkt gebleven. Fans reageren massaal onder zijn Instagram-posts en complimenteren hem met zijn nieuwe uiterlijk. Velen zijn onder de indruk van de transformatie die hij heeft doorgemaakt en laten weten dat ze trots op hem zijn. Ook Peter lijkt zelf erg trots te zijn op zijn gezondere levensstijl. Op de foto’s straalt hij van zelfvertrouwen en lijkt hij te genieten van zijn nieuwe uiterlijk.

Lees ook
Stiefvader ranselt dochtertje (2) zwaar af: ‘Meisje bezweken aan verwondingen’

Hoewel niet iedereen even positief is over de veranderingen die Peter Gillis heeft doorgemaakt, lijkt hij vastbesloten om deze gezonde levensstijl voort te zetten. Hij weet dat het belangrijk is om goed voor zichzelf te zorgen en lijkt nu te beseffen dat hij zelf verantwoordelijk is voor zijn gezondheid. Dat betekent niet dat het altijd even gemakkelijk zal zijn. Zo zal hij nog wel een beetje aan zijn image moeten werken, want niet iedereen is even positief over zijn veranderingen.

Maar Peter Gillis lijkt vastbesloten om zijn gezonde levensstijl vast te blijven houden. Hij is nu al een tijdje bezig met gezonder eten en meer bewegen, en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar. Hij ziet er niet alleen beter uit, maar voelt zich ook beter. Het is mooi om te zien dat hij zijn gezondheid serieus neemt en er alles aan doet om fit en gezond te blijven.

Het is niet duidelijk of de breuk met Nicol Kremers de oorzaak is geweest van de veranderingen in het leven van Peter Gillis.

Wolf valt familie aan in achtertuin in Doetinchem

Rook jij? Schrik niet! Zo komen sigaretten er straks uit te zien