in ,

Fans van Anouk schrikken door foto: “Wat is er met je gezicht gebeurd?”

Anouk heeft een nogal cryptische post geplaatst op haar Instagram die ze inmiddels ook alweer weggehaald heeft.

Ze plaatst een foto van zichzelf met wat uitlatingen over COVID, Sinterklaas en dat ze niet meer meedoet.

Daarbij weet ze een onsamenhangend publiek te taggen. Namelijk: Geert Wilders, Thierry Baudet, Kanye West, rapper Qucee, Tim Hofman en Yvonne Coldeweijer.

We begrijpen dat ze de post heeft weggehaald aangezien het een nogal vaag verhaal is. Ook schrijft ze erbij dat ze aanstaande donderdag bij Eva Jinek is waar ze misschien wel of niet een nieuw nummer gaat zingen. Spannend natuurlijk.

Lees ook  Chocolade proever gezocht! 50.000 euro per jaar vergoeding!

Maar fans van de blonde zangeres zien iets heel anders wat hen opvalt. En dat is het gezicht van de zangeres en dan met name haar lippen.

Ondanks dat de zangeres de foto heeft weggehaald hebben we deze gelukkig nog kunnen terughalen via de talloze juice-kanalen.

Anouk aan de lip-fillers!?
In de comments vielen veel reacties te lezen over de lippen van Anouk. Ondanks dat wij vermoeden dat het gewoon door de belichting kan komen denken haar volgers daar anders over.

Lees ook  Moeder plaats camera in de kamer van haar dochter en wat ze dan ziet is schokkend

Er valt onder andere te lezen: “Ik zie dat je je lippen hebt gedaan. Jammer, heb jij toch niet nodig..” en “Wow je lippen.

Dat had ik niet van jou verwacht maar het staat je echt goed hoor!” De zangeres zit midden in de nieuwe opnames voor The Voice.

Maar donderdag zullen we haar ook al live kunnen zien bij Jinek. Genoeg tijd om eens goed te kijken of er iets anders is aan haar gezicht. Foto hieronder te zien!

Huh: Rachel Hazes koppelt zoonlief André aan deze dame!

Deze foto van een familie met een zesling was in 2010 wereldberoemd! 7 jaar later maken ze er weer eentje!