in ,

Fans trekken diamant van 20 miljoen uit voorhoofd rapper Lil Uzi Vert

De roze diamant ter waarde van 20 miljoen euro die rapper Lil Uzi in februari dit jaar in zijn voorhoofd liet plaatsen, is er door fans tijdens een optreden uitgetrokken. Dat vertelt de rapper in een interview met TMZ.

Lil Uzi sprong tijdens een optreden op het Amerikaanse festival Rolling Loud de menigte in. Toen hij eenmaal tussen zijn fans stond, trokken zij de peperdure diamant, waar hij jaren voor gespaard had, uit zijn voorhoofd. Op een kapot hoofd na gaat het prima met de rapper. ,,Ik voel me goed. Ik heb de diamant nog steeds, dus ik voel me goed.”

Lees ook  Jongen (15) zwaargewond door ongeluk met tram op Stenenbrug

De 26-jarige artiest kocht het kostbare steentje in februari. ‘Ik heb al veel diamanten gezien, maar dit was de eerste keer dat ik er een in het roze zag’, schreef de rapper toen op Twitter. Hij zette meteen zijn zinnen op de edelsteen, al moest hij wel wat geduld hebben. ‘Het heeft lang geduurd voor ik dit bedrag bij elkaar had’, schreef Lil Uzi Vert, die ook aangaf dat de diamant meer kostte dan zijn huis en al zijn auto’s bij elkaar.

Lees ook  Deze populaire drank vernietigt je schildklier. Drink jij het?

In juni liet de rapper de diamant uit zijn voorhoofd verwijderen, omdat die volgens hem voor bloedingen zorgde. Voor zijn optreden tijdens Rolling Loud liet hij de steen terugzetten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elliot Eliantte (@eliantte)

Kinderen zien hoe vader ‘hun moeder wurgt’: ‘Hij had zijn handen op mama, en wilde niet stoppen’

Dolfijnen waarschuwen reddingsploeg voor vermiste zwemmer die 12 uur lang vastzat voor Ierse kust