in

Familiedrama: Kind overleden en ander kind zwaargewond bij steekpartij in huis Boekel

BOEKEL – In een woning aan de Dotterbloem in het Brabantse Boekel is een kind overleden en een ander kind zwaargewond geraakt door een steekpartij. Dat melden bronnen van De Telegraaf.

Het lijkt te gaan om een familiedrama. De politie bevestigt woensdagmiddag vooralsnog slechts dat een persoon is overleden en een ander persoon – ernstig gewond – naar het ziekenhuis is afgevoerd. Volgens de politie is er nog veel onduidelijk over de toedracht. Zij onderzoekt de zaak.

Lees ook
Geen cel voor asielzoeker na aanranden van vier meisjes (11) in zwembad

In Wilbertoord, tien kilometer bij Boekel vandaan, is woensdagmiddag een dodelijk ongeluk gebeurd. Omroep Brabant meldt dat dat ongeluk mogelijk verband houdt met de dodelijke steekpartij. Een woordvoerder van de politie kon dat woensdagmiddag nog niet bevestigen.

De bestuurder van de kleine zwarte auto zou met hoge snelheid recht op de truck zijn afgereden, en was de enige inzittende in het voertuig. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd. In een buurtapp wordt in de middag een foto van een vrouw getoond, mogelijk de moeder van de kinderen, met de melding dat zij gezocht zou worden.

Lees ook
Albert Heijn verbiedt 18-jarige kassière om water te drinken, mag dat?

Jongen (15) op fatbike zwaargewond na aanrijding met lijnbus

Wielrenner toont geslachtsdeel aan spelende meisjes