in

Familie Meiland is kapot van verdriet: “Darmkanker”

Financieel gaat het ontzettend goed met de Familie Meiland. Ze hebben extreem hoge kijkcijfers, meer dan 1 miljoen zelfs.

Dit succes weegt echter niet op tegen het verdriet wat ze momenteel moeten verwerken. Ze hebben namelijk verschrikkelijk nieuws te horen gekregen.

Nadège, die we natuurlijk allemaal kennen van de oude afleveringen heeft verschrikkelijk nieuws te horen gekregen.

Ze heeft namelijk darmkanker. Daar bovenop weet ze nog niet eens hoe erg de kanker is of in welk stadium ze zit. Ze weet niet wat ze moet doen of waar ze aan toe is.

Lees ook  Coronavaccin kan zwelling veroorzaken bij mensen met fillers

Nadège heeft zelf ook een verklaring gegeven:

,,Over mijn toekomst is nog weinig duidelijk, ze zijn momenteel nog van alles aan het uitzoeken. Ze kunnen er nog niet veel over zeggen, ook niet in welk stadium het zich bevindt, maar het is een catastrofe.”

,,Begin april krijg ik, onder narcose, opnieuw een colonoscopie. Tot die tijd tast ik in het duister. Momenteel heb ik goede, maar ook slechte dagen.

Het is hoe dan ook belangrijk om positief te blijven. Ik kan van alles in mijn hoofd halen, maar daar heb ik niets aan. Daarom ben ik gewoon nog aan het werk.”

Lees ook  En plots kreeg zijn vrouw OOK gevoelens voor zijn ‘minnares’

Het ging niet altijd goed tussen de Meilandjes en hun huishoudster maar ook dit raakt ze enorm. Erica heeft hier zelf het volgende over gezegd:

,,Mijn laatste contact met Nadège is alweer een tijdje geleden. Ze noemde toen wel dat ze wachtte op uitslagen van het ziekenhuis… Ik ga direct contact met haar opnemen!”

‘Ali B komt niet meer terug naar Nederland, bouwt paleisje in Marokko’

Zwangere vrouw trakteert vriend op Lamborghini: “Compensatie voor de slapeloze nachten die hem te wachten staan”