in

Er bestaat nu beddengoed tegen winderigheid

Voor mensen die ‘s nachts wel eens te maken hebben met flatulentie van hun wederhelft, bestaat er nu wellicht een uitkomst.

Iedereen laat winden, dat is onomstreden en heel normaal. Maar sommige scheten zijn nu eenmaal intenser van geur dan anderen. ‘s Nachts in bed kan dit behoorlijk onaangenaam zijn.

Lees ook  Angela heeft de liefde in Nigeria gevonden

Shreddies, een bedrijf dat ook ondergoed tegen winderigheid aanbiedt, heeft onlangs hun nieuwste innovatie onthult: anti-windenbeddengoed.

Het koolstof onderlaken en dekbedovertrek absorberen geuren, zodat je “zonder zorgen in slaap kunt vallen”, laat het bedrijf op hun website weten.

Het dekbedovertrek bevat een ingebouwd paneel van koolstof om scheten op te vangen voordat ze ontsnappen, legt het bedrijf uit.

Het idee is dat de voering stinkende geuren absorbeert en pas in de was komen deze vrij.

Lees ook  Hoe rijk kun je worden met porno? Natuurster Mia Malkova geeft rondleiding in haar kasteel

“Beide producten gebruiken dezelfde technologie als in ons bekroonde ondergoed, de zeer poreuze koolstof werkt als een adsorbens dat geuren van winderigheid aantrekt en vasthoudt en eenvoudig opnieuw wordt geactiveerd bij het wassen,” aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Volgens Shreddies laat de gemiddelde persoon 14 tot 20 keer per dag winden. Hoewel veel mensen vooral ‘s nachts als ze liggen meer winden laten.

Op de website van de fabrikant is meer informatie te vinden.

Is dit wellicht iets voor iemand die jij kent?

Sarah verkoopt haar jurk van schaamhaar: Wie zoekt er nog een leuke jurk voor kerst?

’Party-moeder’ (47) opgepakt vanwege wilde seksfeestjes met zoon en vriendjes