in

Emma is kapot van verdriet: ‘Mijn ex heeft me bedrogen met zijn eigen moeder’

Met regelmaat komen we op internet verhalen tegen van mensen waarbij je oren spontaan beginnen te klapperen. Ook dit keer hebben we een bizar en opmerkelijk verhaal dat te lezen is op de website van The New York Post in de categorie Weird but true.

Emma is woonachtig in de Verenigde Staten en op TikTok waar zij te vinden is onder de gebruikersnaam @mingus.mingus plaatste zij een opmerkelijk verhaal.

Lees ook
Julia Mekkes (ex Dave Roelvink) laat zeker niets aan je verbeelding over

De video die Emma had geplaatst duurde maar vijf seconden, echter was dat genoeg om alle aandacht naar zich toe te trekken.

Ze vertelde dat haar vriendje een scheve schaats had geren met zijn eigen moeder. In het korte fragment zegt Emma:

”Ik die me realiseer dat mijn ex me bedrogen heeft met zijn eigen moeder is iets waarvoor ik in therapie moet gaan. Het is zeker niet iets waarover ik grappen zou maken tegen vrienden.”

Deze onthulling zorgde voor ontzettend veel reacties. Over de situatie zelf wil Emma niets kwijt, echter willen velen weter wat er gebeurd is.

Lees ook
Gabrielle smeert menstruatiebloed op haar gezicht om er jonger uit te zien

Emma heeft dit verhaal al eens eerder geplaatst en daarom besloot The New York Post om contact op te nemen, in de hoop wat meer informatie te krijgen.

In november 2021 plaatste Emma ook een korte video online waarin ze vertelde dat haar ex vriendje het met zijn eigen moeder en zusje deed.

”Ik kwam er pas achter nadat we uit elkaar gingen, en hij het aan me opbiechtte. Hij dacht ik daardoor wilde blijven ofzo.”

Emma voegt eraan toe: ”Ik kan iedereen verzekeren dat hem daarna niets is aangedaan. Als dat zo zou zijn geweest, had ik het niet verteld op TikTok. Ze waren erg raar.”

Vermiste Frans Udink (72) dood gevonden

Dode door storm Poly: vrouw (51) komt om in Haarlem