in ,

Een viervoeter verliezen kan net zo erg zijn als een geliefde verliezen… Onderschat dit niet

De band tussen dieren en mens is vaak erg bijzonder. Dieren bezitters voel zich echt geliefd bij thuis komst door de honden. Ze springen tegen je op en willen constant jouw aandacht hebben.

De liefde van een hond is onvoorwaardelijk en je zult je nooit eenzaam voelen. Er zit altijd iemand op jou te wachten thuis!

Er komt een moment dat we ons huisdier moeten gaan missen. Wat er dan gebeurt is een pijn die we niet moeten verwaarlozen.

Lees ook  Zien: Bevalling wordt Man teveel, gaat KO en kotst alles onder: “Help me!”

Mensen bagatelliseren snel het overlijden van een dier in vergelijking met dat van een mens, maar het kan net zoveel pijn en trauma opleveren.

Onlangs is een studie gedaan aan de Universiteit van New Mexico op de afdeling psychologie.

Hierbij werd onderzocht wat voor een pijn mensen ervaren na het verlies van hun trouwe viervoeters. De resultaten lieten zien dat mensen een hele diepe, intense pijn voelden.

Lees ook  10 prostituees onthullen de meest bizarre en walgelijke verzoeken die ze ooit kregen

De pijn na de dood van hun hond of kat was in veel gevallen te vergelijken met de pijn na het verlies van een familielid. In sommige gevallen was de pijn zelfs meer aanwezig.

Dit is natuurlijk niet onlogisch omdat een viervoeter aan kan voelen als een maatje, zielsverwant of beste vriend. Iemand die altijd voor jou klaarstond door dik en dun.

Agent in gezicht geschopt en bedreigd bij aanhouding Den Haag

Vermiste Uğur (35) uit Apeldoorn dood gevonden in vijver