in ,

Echtgenoot serveert kerstdiner in aluminium bakjes om niet te hoeven afwassen

Kersttradities daar gelaten, (bijna) niemand doet graag de afwas. Deze man heeft daar, in ieder geval voor kerst, een prima oplossing voor gevonden.

Een compleet diner is natuurlijk geweldig, maar als het tijd is om alle pannen, bekers, schalen, messen, vorken en nog veel meer af te wassen, is het minder leuk.

Daarop besloot deze vader vorig jaar het kerstdiner in aluminium bakjes te serveren, weer iets andes dan Delfts Blauw servies.


De familie deed zich tegoed aan een heerlijke maaltijd en, eenmaal klaar met eten, werden de bakjes simpelweg weggegooid.

Lees ook  Vader en zoon uit Enschede vechten in de supermarkt, omdat ze geen bier mogen kopen vanwege coronamaatregelen

Zijn vrouw plaatste foto’s op sociale media en gaf toe dat het in het begin een beetje raar aanvoelde, aldus Metro. Echter, 2020 was nu niet bepaald een doorsnee jaar, dus waarom ook niet.

Het duurde niet lang voordat de reacties op sociale media kwamen. Gebruikers lijken verdeeld te zijn.


Sommigen vinden dat er bij een kerstdiner een bepaalde elegantie hoort en het niet moet lijken op een maaltijd die je net hebt laten bezorgen.

Lees ook  ’Mijn vriendin raakt gewend aan filters over haar foto’s en vergeet hoe ze er ’echt’ uitziet’

Anderen vonden het maar lui en wezen op het milieu-impact van de bakjes. Een afwas duurt helemaal niet zo lang, vooral als iedereen een handje meehelpt. Toch zijn er ook gebruikers die het een geniaal idee vinden.

De familie laat zich echter niet beïnvloeden door wat anderen denken. Ze vonden het zo’n goede oplossing dat ze het dit jaar zullen herhalen.

Man (28) vast voor vernielen tientallen auto’s en scooters in Arnhem

Moeder van Max Verstappen is gewoon een milf, ontmoet Sophie Kumpen (46)!