in

‘Duitse coronapatiënt overleden aan boord van vliegtuig’

Volgens Duitse media is een 51-jarige coronapatiënt overleden aan boord van een vliegtuig. Zijn dood werd pas ontdekt nadat het vliegtuig was geland in Hamburg en de andere passagiers het toestel hadden verlaten. De man zou behalve corona al ernstige aandoeningen hebben gehad.

De 51-jarige man uit de deelstaat Sleeswijk-Holstein zou zonder medereizigers zijn overgevlogen vanuit de Turkse stad Istanbul. Hij had een plek bij het raam en het leek alsof hij in slaap was gevallen, schrijven Duitse media. Pas nadat zijn overlijden was ontdekt, heeft een arts vastgesteld dat de man ook besmet was met covid-19.

Lees ook  Mandy heeft 10 kinderen van 5 verschillende mannen - Hoef nooit meer te werken!

Hoe de man ondanks zijn besmetting toch aan boord is gekomen, blijft vooralsnog een vraag. Het is ook nog onduidelijk of andere passagiers aan boord van de vlucht besmet zijn geraakt. Alle mensen die direct voor of naast de man zaten, zijn in quarantaine geplaatst. Iedereen aan boord moest een mondkapje dragen.

Lees ook  Denis en zijn vriendin drinken elkaars bloed “om hun toewijding aan elkaar te bewijzen”

Vrienden Mark (38) en Jelle (26) overleven ongeval niet nadat ze met Porsche in water terechtkomen: “Ze hadden een hart van goud”

Gezin van omgekomen Bartek (26) op scooter in Blerick is ‘kapot van verdriet’