in

Vermiste Monica (59) uit Nijmegen dood gevonden in auto te water

Een vrouw (59) die sinds drie weken vermist raakte in Nijmegen, is gisteravond dood aangetroffen in een auto die uit de Waalhaven is opgetakeld.

Hulpdiensten hebben de auto van de bodem van de Waalhaven in Nijmegen opgetakeld.

Die auto werd gevonden na een zoektocht van uren door een duikrobot. Politieonderzoek later op de avond heeft uitgewezen dat het de Audi TT is van de vermiste vrouw.

De auto is op de kant getild en daarna compleet met stoffelijk overschot naar het forensisch instituut van de politie in Elst gebracht voor nader onderzoek.

Lees ook  Zien: zo ziet de handsome broer van Sarah van Soelen eruit

Daar is door experts vastgesteld dat er geen sprake is geweest van een misdrijf. Dat heeft de politie inmiddels ook laten weten via de sociale media.

In een Twitterbericht bedankt de politie de mensen die hebben uitgekeken naar de vermiste vrouw. Het bericht van haar vermissing is duizenden malen gedeeld.


Auto afgeschermd na optakelen
De hulpdiensten zijn donderdag uren bezig geweest aan de Waalbandijk in Nijmegen. De brandweer werd rond 16.30 uur opgeroepen voor assistentie van de politie.

Lees ook  Politie vraagt hulp in onderzoek naar vermiste Ercan Öztürk, wie heeft deze kuil gegraven?

Een aantal auto’s op de kade is op verzoek van de politie weggehaald. Publiek werd op afstand gehouden tijdens de hulpoperatie.

De politie zocht met een automatische duikrobot naar de auto. Die had succes rond 19.45 uur. Met behulp van een duiker en een berger is de auto uit het water getakeld. De auto werd zichtbaar afgeschermd.

Joost werd mishandeld door zijn vriendin: ‘Ik liet me krabben, slaan en bijten door haar’

Slachtoffer van bedrijfsongeval met heftruck bij kringloopwinkel overleden