in

Duiker begreep niet wat de zeehond wilde, totdat het dier zijn hand greep

Het werd een bijzondere duik
Als duiker heb je de kans om unieke en prachtige ontdekkingen te doen. Zo kun je dieren in hun eigen habitat zien terwijl je omringt wordt door een indrukwekkende omgeving. Dit zijn dan ook drijfveren van duiker Gary Grayson en waarom hij is begonnen met zijn hobby. Hij had alleen nooit verwacht dat hij zo dichtbij dieren in hun natuurlijke habitat zou komen…

Gary en zijn duikmaatje
Toen Gary en zijn duikmaatje op een dag de onderwaterwereld aan het ontdekken waren doken er uit het niets een paar zeehonden op. De twee duikers waren totaal verbijsterd. Het is namelijk niet normaal dat zeehonden zo dichtbij komen. Daarnaast hebben de twee duikers altijd geleerd om dieren met rust te laten zodat ze niet verstoord worden. Gary en zijn duikmaatje besloten daarom heel kalm en rustig te blijven.

Lees ook  Transvrouw op straat in Amsterdam van fiets geduwd en aangevallen: 'Ik huilde, maar niemand hielp'

Zeehonden
De beestjes lijken op het droge soms wat klunzig. Ze waggelen over het strand en klauteren onhandig over rotsen heen. Daarentegen zijn de schattige dieren sierlijk in het water. Ze zijn snel en kunnen onverwachte bewegingen maken. Iets waar Gary en zijn duikmaatje zich maar al te goed bewust van waren.

Lees ook  HORRORCRASH: Dronken vrouw neemt ‘ga rechtdoor over de rotonde’ té letterlijk

Zeehonden staan bekend als nieuwsgierige dieren. Toch kennen de schattige beestjes ook een andere kant. Ze kunnen namelijk agressief zijn. Zeker bij nieuwe en onbekende situaties. Hierdoor probeerden de twee duikers heel voorzichtig en rustig hun onderwatercamera tevoorschijn te toveren. Wat de zeehonden toen deden hadden de twee nooit verwacht.

Boze vader krijgt Kamer mee in strijd tegen dure rekenmachine op school

Trofeejager die olifanten en leeuwen doodde, opgegeten door krokodillen