in ,

Dronken vrouw (19) probeert na avondje stappen met gestolen paard naar huis te rijden

Een 19-jarige vrouw uit het Duitse stadje Eschweiler heeft na een nachtje stappen haar oog laten vallen op een bijzondere ‘taxi’ om thuis te komen. Ze stal een paard uit een box op een manege en wilde daarmee naar huis rijden.

De vrouw zou volgens de politie behoorlijk diep in het glaasje hebben gekeken. Op haar weg naar huis passeerde de dame zondagochtend een manege.

Lees ook  Bijna iedereen heeft het fout… Waar gaat het hier over?

Ze besloot een van de paarden uit een box te halen en probeerde het dier te bestijgen. Het paard wilde daar echter niets van weten.

Volgens de politie werd een buurtbewoner gewekt door het hoefgetrappel voor haar deur. Toen ze poolshoogte ging nemen, zag ze de vrouw die nog steeds probeerde op het paard te klimmen.

Lees ook  15 prachtige meisjes die enorm lelijk kunnen zijn (foto’s)

De buurtbewoner greep in, en leidde het paard en de dronken vrouw terug naar de manege. Daar schakelde ze ook de politie in.

Agenten hebben de vrouw aangehouden wegens poging tot diefstal. De eigenaar van het paard heeft vervolgens aangifte gedaan.

Uiteindelijk mocht de – inmiddels wat opgeknapte ’amazone’ – naar huis. Dat gebeurde lopend en op eigen kracht, aldus de Akense politie.

Oekraïense vluchteling die er vandoor ging met getrouwde man: ’Het is haar eigen schuld’

Man bedreigt leraar en schiet met alarmpistool op school