in

Dringende oproep: Minderjarig meisje meegenomen door man

Capelle aan den IJssel – De politie heeft een dringende oproep uitgezonden in verband met een verontrustende gebeurtenis in de omgeving van de Jacob van Ruysdaelsingel in Capelle aan den IJssel. Er wordt gezocht naar een vermiste minderjarige meisje, die voor het laatst werd gezien rond half 11 vrijdagavond.

Lees ook
Tweeling sterft in huisbrand net na hun eerste verjaardag – rust in vrede

Volgens getuigen werd het meisje meegenomen door een man en het leek erop dat ze niet vrijwillig met hem meeging. De politie heeft meerdere meldingen ontvangen en is met man en macht op zoek naar de betrokkenen.

Het meisje heeft een donkere huidskleur, is ongeveer 13 jaar oud, droeg een lichtkleurige jurk en heeft kroes haar. De man wordt beschreven als licht van huidskleur, rond de 60 jaar oud, en gekleed in een t-shirt en korte broek.

Lees ook
Levenslang voor stiefvader die meisje (2) vermoordde terwijl moeder sliep

De politie is bijzonder geïnteresseerd in het spreken met zowel het meisje als de man om hun welzijn te verifiëren en te begrijpen wat er precies is gebeurd. Iedereen die iets gezien heeft of informatie heeft wordt opgeroepen om zo snel mogelijk contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Geschokte moeder treft dronken jongeman in kinderbedje aan

Rebecca bindt 2-jarige peuter 15 uur lang vast aan stoel omdat hij ‘niet luistert’, kind sterft