in

Dries Roelvink urenlang nietsvermoedend poedelnaakt op Instagram: ‘Dit zijn de beelden!’

Dries Roelvink is terug van weggeweest. Hij is opnieuw te zien met ‘De Roelvinkjes’ op televisie. Vanaf 28 augustus is het nieuwe seizoen te zien bij Videoland.

Via zijn Instagram-account besloot Dries nog wat extra reclame te maken. Hij zit in zijn woonkamer in Amsterdam terwijl hij zijn televisie begon te filmen.

Lees ook
Kinderboerderij in shock: man verkracht koe Laura maandenlang

Maar in de reflectie van de televisie viel mensen iets vreemds op. Het bericht stond urenlang online, totdat hij besefte dat er iets grondig fout was met de beelden.

De video belandde op juicekanaal Reality FBI en niet lang daarna werden de beelden plotseling offline gehaald. Vrouw Honoria had de boodschap niet gelijk meegekregen, waardoor de video bij haar nog wel urenlang te zien was.

Reality FBI postte enkele screenshots. “Je zou denken: Wat een onschuldig filmpje… Tot we inzoomen op het laatste gedeelte.”

“Die Dries zit daar gewoon poedeltjenaakt op te nemen, niet wetende dat de reflectie iets meer laat zien, dan hij waarschijnlijk doorheeft. We hebben het een en ander maar even bedekt, maar z’n post staat al uren online!”

Lees ook
Man ‘bedrijft liefde’ met eigen hond in bos ‘om tot rust te komen’

RTL Boulevard bleef niet bij de pakken zitten en berichtte erover op Instagram. Daarop heeft zoon Dave Roelvink inmiddels gereageerd. Dave laat weten: “Lekker bezig, pa!”

Er zijn echter heel wat mensen die denken dat dit gewoon weer een stunt was voor extra publiciteit. De beelden vind je hieronder. Je moet wel goed inzoomen om te zien wat er precies aan de hand is.

NVWA doet onderzoek naar het schadelijke PFAS in papieren rietjes

Dode fietser gevonden: Fiets ondersteboven in prikkeldraad