in

Drie gemaskerde mannen beroven meisje op klaarlichte dag

Een meisje is in Almere slachtoffer geworden van een brute beroving. Drie gemaskerde mannen kwamen op haar af en dwongen onder dreiging van een mes haar spullen af te staan.

De beroving vond zaterdag 7 augustus tussen 15.10 en 15.25 uur plaats op de Roermondstraat, meldt de politie. Het moet een enge ervaring zijn geweest, want de drie jonge mannen met bivakmutsen op bedreigden het meisje met een mes. Ze voelde zich daardoor gedwongen haar jas af te geven. Daarna gingen de dieven ervandoor.

Lees ook  Twee doden Nijmegen, geen misdrijf vastgesteld

Signalement
De verdachten hadden een donkere huiskleur, waren tussen de 1,65 en 1,75 meter en droegen donkere kleding. De politie zoekt mensen die rond het tijdstip in de buurt van het speeltuintje bij de Brunssumstraat en Venloweg waren en iets verdachts hebben gezien. Specifiek gaat de aandacht uit naar mensen die in de buurt een kleine, zwarte auto hebben zien rijden of hebben vastgelegd op een beveiligingscamera, buurtbewoners die buiten waren en jongens hebben zien rennen, en jongeren die via sociale media iets hebben meegekregen van de beroving en meer weten over wie hierbij betrokken waren.

Lees ook  Meisje van 11 pleegt zelfmoord na pesterijen: “Juf heeft aanzet gegeven”

Trap niet in deze twee oplichtingstrucs op parkeerplaatsen in het buitenland

Zo gaat het nu met Frédérique: Een scheve neus en 90.000 brieven