in

Dramatisch nieuws Erica Terpstra: ‘Beenamputatie.’

Erica Terpstra kampt al een tijdje met fysieke problemen. Ze werd uiteindelijk opgenomen in het ziekenhuis met een bacteriële voetinfectie. Onlangs is ze maar liefst drie keer geopereerd. “Later hoorde ik dat het zou kunnen leiden tot amputatie van het been.”

Erica belandde in het ziekenhuis met hoge bloeddruk, een onregelmatige hartslag en een voetinfectie. “Ik moest een enkeloperatie ondergaan vanwege artrose”, vertelt ze aan Story Weekly. “Ik heb veel geleden door artrose. Steeds meer ouderen lijden aan deze ziekte.

Lees ook  Andre Hazes heeft gevochten met zijn schoonvader

Schrikken
Het idee is dat Erica zes weken na de operatie volledig gestrekt moet zijn. ,,Dan nog zes weken met een loopinstructie en je gaat. Maar er kwam een ​​bacterie binnen en ik moest nog drie operaties ondergaan. Mijn enkel is een favoriet onderwerp van bacteriën.
Gelukkig verloopt de operatie voorspoedig, maar dan krijgt Erica serieus nieuws. “Toen hoorde ik dat het zou kunnen leiden tot beenamputatie”, zei ze geschokt. “Maar gelukkig is alles in orde.”

Lees ook  Laura maakte na gezellige dag een foto van haar kinderen. Toen ze er thuis naar keek, sloeg de angst haar om het hart

“Binnenkort loop ik als een rodelbaan”
Erica moet nog aan haar fysieke conditie werken, maar ze is erg fanatiek. “ Drie keer per week zie ik een fysiotherapeut, die me heeft geholpen om weer in vorm te komen. Ik draag nog steeds een korset, maar ik weet zeker dat ik weer als een fiets zal rijden.

Het verhaal achter de Chantal Janzen-sekstape

Hollands bommetje Juultje Tieleman neemt je mee in bed en daar wil je écht wel vertoeven (foto’s)