in

Doorbraak in woningmarkt: Grote nieuwbouwhuizen voor 180.000 euro!

Er heerst een flinke woningnood in Nederland en de woningmarkt lijkt steeds vaker over de kop te gaan.

Starters kunnen in de randstad al nauwelijks meer aan een huis komen dat groter is dan 20 vierkante meter, en dat is zorgelijk.

Hoewel er veel plannen zijn voor nieuwbouw, gaat dat vaak lastig vanwege nieuwe regeltjes rondom het milieu, ook niet onbelangrijk natuurlijk.

Er zijn al verschillende oplossingen voor de woningnood en de hoge instapprijzen. Zo bestaan er bijvoorbeeld de zogenaamde ‘Tiny Houses’ waar je voor relatief lage prijzen een degelijke maar simpel op te zetten woning kunt krijgen.

Niet voor iedereen weggelegd, maar daar lijkt nu toch verandering in te komen. Niet dat er groetere of betere Tiny Houses komen. Nee, dit is een nieuw concept.

Lees ook  Sticker met 'geobserveerde locatie' op je voordeur: 'Doodeng'

Bij ‘BouwKollektief’ en ´C3 Staalframebouw’ kun je nu namelijk casco huizen kopen voor prijzen van 170.000 tot 180.000 euro.

Door zelf of met vrienden en familie ongeveer 500 uur in de woning te steken kun je namelijk al ruim 30.000 euro besparen op personeelskosten.

Je krijgt hier tussen de 90 en 115 vierkante meter voor terug. De enige stappen die nu nog nodig zijn is het opkopen van stukken grond om te beginnen met de zelfbouw.

Nog een gunstige bijkomstigheid volgens, je verliest behoorlijk wat coronakilo’s door al dat werken aan je nieuwe stulpje!

Lees ook  Trekker doorboort auto bij uit de hand gelopen verkeersruzie in Wouwse Plantage

Paul Schouten van BouwKollektief bij AD
Paul van Schouten zegt er het volgende over in het AD: “Iedereen doet wel iets aan zijn eigen nieuwe huis dat behangklaar wordt opgeleverd.

Laminaat leggen, schilderen, behangen. Wij gaan wat verder. In ons huis kunnen kopers flink besparen op de kosten door zelf tussenwandjes te zetten, waterleidingen te trekken, elektra aan te leggen, deuren plaatsen, de keuken en badkamer in te bouwen. Daarvoor leveren we kant-en-klare afbouwpakketten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door C3 Staalframebouw (@c3_staalframebouw)

Winterswijker (64) had s*ks met tiener (14) na ‘flink pimpelen’: ‘Dit had nooit mogen gebeuren’

Jaimie Vaes laat niets-verhullende zwemkleding op Ibiza zien!