in

Doodzieke zus smeekt Gordon via sociale media om geld

Joke Heuckeroth smeekt haar beroemde broer Gordon via de sociale media om geld. Joke ligt in een Belgisch ziekenhuis en vreest dat ze gaat sterven.

De vrouw is doodziek en heeft dringend hulp nodig van haar familie. “Ik heb hartfalen doordat ik verkeerde medicijnen heb gekregen. Verschillende organen zijn uitgevallen.

Ze gaan nu een stukje uit mijn nier halen om te onderzoeken waarom ik zoveel eiwitten aanmaak en teveel vocht vasthoud. Mijn gevoel zegt dat het zo niet langer door kan gaan, maar voor mijn man, kinderen en kleinkinderen wil ik niet opgeven. Mijn hart huilt.”

Zelfs geen 100 euro
Joke ligt nu in een ziekenhuis in België, in de buurt van haar dochter en kleinkinderen. Ze heeft het financieel heel moeilijk. “Financieel gaat het ook niet lekker. Ik heb hulp gezocht bij mijn zussen.” Ze vroeg honderd euro aan haar zussen, maar die kreeg ze niet.

Lees ook  Moeder van Max Verstappen is gewoon een milf, ontmoet Sophie Kumpen (46)!

Liever op vakantie
De vrouw is de wanhoop nabij. Joke vervolgt: “Dat hebben ze niet, geven ze aan. Maar ze gaan wel op kosten van Gordon drie weken naar Johannesburg. Ik wil geen snoepreisje. Ik wil liever geld zodat ik terug kan naar Spanje als het beter met me gaat.

Mijn zussen hebben gezegd dat Gordon mij zou benaderen, maar dat was weken geleden. Ik wacht nog steeds. Mijn oudste broer Johny belt wel; hij zegt van mij te houden. Dat zijn woorden die ik nu juist graag wil horen.”

Lees ook  Nicolette van Dam doet heftige onthulling: ‘Ernstige ziekte’

Familie uit elkaar gevallen
Gordon onthulde eerder dat zijn familie door de roem compleet uit elkaar is gevallen. De familiebanden zijn dan ook niet optimaal. Daarover zei hij eerder: “Mijn hele familie is door de roem uit elkaar gevallen. Maar het ligt niet aan mij.

Het ligt aan hoe iedereen met elkaar omgaat. Zoals in elke familie hebben we problemen en soms gaan er jaren overheen dat dingen (vaak gaat het om niets) worden uitgesproken. Dat neemt niet weg dat de bloedband altijd blijft bestaan.”

Breaking: Hulpdiensten rukken massaal uit naar woning Barbie

Zien: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer bij elkaar: “Anders doet ze dit niet!”