in

Doodgestoken vrouw (20) in Nijmegen is jonge moeder van baby

Ze was nog maar 20, de vrouw die zondag op klaarlichte dag wordt doodgestoken in een Nijmeegse woning. Volgens bronnen van De Gelderlander door een goede bekende. De vrouw woont pas sinds eind vorig jaar in het huis. Het slachtoffer blijkt een alleenwonende jonge moeder van een baby.

Het zou volgens bronnen die de krant sprak, gaan om een misdrijf in de relationele sfeer. De man die zondagmiddag kort na het incident is opgepakt, zou niet haar huidige vriend zijn. Volgens diezelfde bronnen gaat het wel om een goede bekende van het slachtoffer.

Lees ook  70-jarige vrouw zwaargewond gevonden, Ze is de hele ochtend verkracht

“Hij kwam vaak bij haar over de vloer. Hij maakte op mij wel een nette indruk. Gisteren liep hij ineens met zijn handen vol bloed de deur uit. Ongelooflijk”, zegt een buurvrouw van het slachtoffer.

Buurtbewoners vragen zich af wat er zich heeft afgespeeld in de woning. Een ding is zeker: het gaat zondag tegen 15.00 uur volledig mis als bewoners van het pand de baby hard horen gillen en huilen. Kort daarna volgt een harde knal.

En in korte tijd staat de straat vol met politie: de moeder van de huilende baby is neergestoken, ze overleeft het niet. De verdachte wordt ter plekke meegenomen door de politie.

Lees ook  Gruwelijke verkrachter vergrijpt zich opnieuw tijdens proefverlof: 'Ik wil je zien huilen'

De buurt is in schok. “Het was een heel lief, rustig meisje. We zijn hier ongeveer in dezelfde tijd komen wonen. Altijd was ze vrolijk en maakten we een praatje over onze kinderen. Zo erg dat dit is gebeurd”, aldus buurvrouw Binta Kabawulf.

De politiewoordvoerder kan tot nu toe nog niet ingaan op de identiteit van het slachtoffer en de verdachte. Het onderzoek is nog in volle gang.

Overleden baby gevonden in water Lekkerkerk

Treinmachinist komt om het leven bij Maarn door aanrijding trein