in

Dode vrouw in kofferbak bij ziekenhuis Almelo had vaccinatieruzie met partner

Het onderzoek naar een 43-jarige Almeloër die zijn vriendin zou hebben gedood en daarna urenlang met haar lichaam in de kofferbak van zijn auto zou hebben rondgereden, is bijna afgerond. Dit maakte het Openbaar Ministerie vrijdag bekend bij een eerste openbare, voorbereidende zitting in de zaak bij de rechtbank in Almelo.

Floris van V. heeft inmiddels bekennende verklaringen afgelegd over het misdrijf. In de nacht van 14 op 15 september van dit jaar kregen Van V. en zijn 56-jarige vriendin Sandra Rozeman een verhitte ruzie over het vaccineren tegen corona. Zij stond bekend als een fanatiek tegenstander van de prik, hij wilde zich juist wel laten vaccineren. Van V. wilde vooral de prik zodat hij weer terug kon keren in een metalband waarin hij speelde.

Lees ook  Lagere straf voor vrouw die s*ks had met vriendje (14) van dochter

In de vroege ochtend van woensdag 15 september meldde Van V. zich bij het ziekenhuis in Almelo en vertelde hij dat er een dode in zijn auto op de parkeerplaats van het ziekenhuis lag. Het bleek het lichaam van zijn vriendin te zijn.

Urenlang met lichaam vriendin rondgereden
Van V. zat onder het bloed als gevolg van snijwonden in zijn arm. Hij zou geprobeerd hebben ook zichzelf van het leven te beroven. Ook is bekend geworden dat hij, voordat hij bij het ziekenhuis aan was gekomen, urenlang met het lichaam van het slachtoffer in de kofferbak had rondgereden.

Lees ook  Kerel tovert bierbuik om in sixpack met een tepelventiel

Nu het onderzoek al ver gevorderd is, verwacht de rechtbank dat ze de zaak komend voorjaar al inhoudelijk kan behandelen.

Kees van der Spek ontmaskert QR-code fraudeur

Ravage bij woning Eindhoven na explosie door mogelijke vuurwerkbom