in ,

Dochter Marga Bult is zwanger van haar broer

De dochter van Marga Bult, Jill, is in verwachting van haar eerste kindje. De vader van de ongeboren baby is haar broer Joey.

Dat onthult de zangeres aan Story. Jill (32) en haar vriendin Maaike hadden al jaren een kinderwens. De zoektocht naar een geschikte zaaddonor liep heel moeizaam. Nu kozen ze voor een alternatieve oplossing.

Joey, de broer van Jill, is ook bekend als dj Radical Redemption en constant op de baan. “Joey heeft altijd gezegd geen vader te willen worden.

Lees ook  Achteruit parkeren gaat volledig mis: Auto van vrouw ligt op zijkant in tuin

Hij ziet het niet zitten om dag en nacht voor een kind te moeten zorgen”, legt Marga uit. “Joey besloot zijn zus te helpen. Hij bood zich aan als zaaddonor.”

Rare constructie
Jill wilde dolgraag het kind dragen. Daarom is gekozen voor een vreemde constructie. “Maaike’s eicel zou met het zaad van Joey bevrucht worden en het embyro zou bij Jill worden ingebracht.

Lees ook  YUM: Witte Nutella binnenkort te koop!

(…) Zij kan alleen, logischerwijs, niet zwanger raken van Joey. Zij is dus nu als het ware de draagmoeder van Maaike’s kindje van Joey.”

De zangeres is in de zevende hemel. “Voor mijn gevoel is het alsof ik nu twee keer oma word. Van één kindje, maar wel van mijn twee kinderen. Ik vind dat heel bijzonder.”

13-jarige bedreigt tienermeisje met mes, omdat ze voor hem geen drankje wil kopen

Ouders van kinderen met mes krijgen vanaf nu ook boetes