in

Dit zijn de 5 beste standjes voor gevorderden

Als jullie het spel van de liefde in bed hebben uitgespeeld, en toe zijn aan next-level ervaringen tussen de lakens, dan is dit het juiste artikel voor jullie tortelduifjes.

In dit artikel lichten we namelijk de 5 beste standjes voor gevorderden uit. Deze standjes zijn beeldende kunst, met jullie als prachtig middelpunt, lets go!

De beste standjes voor gevorderden
Jullie hebben de 5 beste standjes voor onder de douche zeker allemaal al uitgeprobeerd en ook de 5 beste standjes volgens mannen zijn voor jullie oud nieuws. Maar wat zit er achter de spannende wereld die voor jullie inmiddels saai is geworden? Laten we even kijken naar de onderstaande standjes voor gevorderden.

1. De Head Rush
Dit standje is ideaal voor als je bed te klein is en je helemaal gek bent van het hoogpolige tapijt dat jullie vorige week in de slaapkamer hebben gelegd. De man in dit verhaal moet geen rugklachten hebben, anders verruilt hij jullie bed voor het bed van een ziekenhuis. Dit standje voor gevorderden is prima te doen, maar niet te lang, anders stroomt al het bloed naar zijn hoofd in plaats van naar zijn snikkel.

Zo doe je het: De man gaat ondersteboven liggen, half uit bed, met zijn schouders op de grond. De vrouw gaat bovenop hem zitten, met haar voeten op de rand van het bed, daarna bepaalt zij het tempo.

Lees ook
Man wordt in midden van nacht wakker door inbreker die aan zijn tenen zuigt.

2. De Rotated Woman
Dit standje wordt beschreven in de kamasutra tussen standjes voor gevorderden, dus dan moet het wel goed zijn, toch? Dit standje is speciaal bedoeld om die mysterieuze g-spot te stimuleren. Dat scheelt de man weer een bos bloemen na teleurstellende liefdesnacht. Dit is The Fast and The Furious op een matras. Met dit standje raakt de man door een scherpe hoek de g-spot direct, om daarna tijdens haar orgasme recht omhoog te stoten, Bam!

Zo doe je het: Begin met het cowgirl standje. De man spreidt zijn benen zodat zij op het bed rust. Daarna leunen jullie beiden achterover op jullie handen en bewegen naar het midden toe. Dit geeft een intens gevoel voor beiden.

3. De Pretzel
Dit standje kan uiteraard gecombineerd worden met het eten van een pretzel, maar daar doelen we niet op. Het is de vorm, de aantrekkelijke liefdesvorm die jullie uitbeelden tijdens het beoefenen van de pretzel. Het geeft een extra dimensie aan het penetreren, zij zal buitenaards krijsen van genot, en knallen jullie samen de sterren van de hemel. Daarna samen een pretzel eten maakt het helemaal af. Dit standje is ook geschikt voor mannen met een kleintje.

Zo doe je het: De vrouw slaat een been om zijn middel terwijl de man over haar heen knielt. Haar andere been blijft onder zijn billen liggen. Zo krijg je een zijwaartse beweging die de beloofde nieuwe dimensie opent.

Lees ook
‘Behandel aambeien niet door bevroren frietjes in je achterste te proppen’.

4. De side rider
Dit standje lijkt simpel, in theorie, maar we zetten het niet zomaar in dit lijstje. Weten jullie nog? Toen jullie verliefd op de fiets richting de horizon van het leven vertrokken? Jaren later lezen jullie dit artikel en staan jullie op het punt om een diepere betekenis te geven aan jullie seksleven. Standje side rider gaat jullie hierbij helpen.

Zo doe je het: We hadden het hierboven over een fiets. Zoals de vrouw vroeger achterop de bagagedrager ging zitten, zo werkt dit standje ook. De man gaat lekker op zijn rug liggen, de vrouw gaat met beide benen aan een kant op zijn knuppel zitten en bepaalt het ritme.

5. Number 8
Voor dit standje moet de man een beetje soepel in de heupen zijn. Misschien kan hij voor de daad even oefenen met een hoelahoep of kijken naar een videoclip van Shakira. Number 8 hoort in het lijstje van standjes voor gevorderden. Elk koppel moet deze wel een keer geprobeerd hebben. Jullie hoeven er geen wiskundige genieën voor te zijn, beloofd.

Zo doe je het: Het is de missionarishouding met een twist. De vrouw legt twee kussens onder haar onderrug waardoor hoor heupen wat hoger komen te liggen. Daarna gaat de man aan het werk. Hij maakt achtvormige bewegingen waardoor zijn schaambeen tegen haar clitoris wrijft. Deze hoort met recht tussen het rijtje van standjes voor gevorderden.

Dit raadsel ga jij niet zomaar raden, anders ben je echt een GENIE!

Lerares Assen veroordeeld voor seks met leerlingen