in

Dit scheermes is speciaal ontworpen voor mensen met een behaarde rug

Ben jij, of ken jij, een echte gorilla met mega veel rughaar? Dan is dit het beste product ooit gemaakt. Het gaat namelijk om de baKblade 1.0. Dit is een extra groot scheermes, speciaal gemaakt om die harige rug helemaal glad te maken voor de zomer. Een must-have voor harige mannen!

baKblade 1.0 scheermes
Via Tiktok komen we de handigste producten tegen. Het filmpje van @alex_310 ging het hele internet over en wij begrijpen wel waarom. Hij maakte namelijk een video van deze baKblade 1.0 en er werd massaal op gereageerd. Inmiddels heeft het filmpje honderden reacties en tienduizenden likes. Blijkbaar is er veel behoefte naar dit product.

Lees ook  Vermiste peuter Noah na bijna 36 uur ‘gezond en wel’ aangetroffen

We kennen allemaal natuurlijk de rugkrabbers. Maar kende jij het rugscheermes al? Dit mes is extra groot en speciaal gedesigned voor harige ruggetjes. Op een smoothe en pijnloze manier kun jij rughaar verwijderen. De video hieronder is heel erg fijn om naar te kijken:

@khaby.lameIt’s as simple as that.Più semplice di così.#learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok

♬ suono originale – Khabane lame

Nu te koop bij Amazon
Uiteraard ben je nu benieuwd waar je dit wonderproduct kunt aanschaffen. Amazon heeft de baKblade 1.0 nu op voorraad en het product kost $24.95 (exclusief shipping kosten). Je kunt de baKblade hier aanschaffen.

Lees ook  Grootschalige zoekactie naar vrouw die vermist raakt tijdens reis met verloofde: “Hij weigert mee te werken aan onderzoek”

Je kunt er ook direct extra mesjes bij kopen zodat je het hele jaar klaar bent. Vergeet niet jouw meest harige vriend in de comments te taggen. Sharing is caring!

Zien: Stel koopt bouwval met asbest in ‘Kopen Zonder Kijken’ voor 475.000 euro!

DHL: “Kijk voor u paketje in de boom”, we zijn niet teleurgesteld door het resultaat!