in ,

Dit is wat vrouwen eigenlijk willen dat je met hun boezem doet

Geweldig nieuws voor mannen die van borsten houden! Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen wel degelijk willen dat je hun borsten aanraakt tijdens de s*ks. 81,5% van de ondervraagde vrouwen gaf aan dat ze daardoor meer opgewonden raken.

Het probleem is echter dat niemand aan mannen écht zegt wat ze moeten doen met die b*rsten. Maar ook die vraag werd beantwoord door de vrouwen zelf. Dit is wat dames zeggen dat we moet doen

Laat haar bh nog even aan…
Een goede bh heeft een prijskaartje en vrouwen doen er lang over om de juiste uit te kiezen.

Vrouwen voelen er zich s*xy door en het geeft hen een flinke dosis zelfvertrouwen. Heb daar dus het nodige respect voor.

Geef een complimentje…
Eens een vrouw naakt is, voelt ze zich graag ‘zelfverzekerd’ over haar b*rsten. Verschillende vrouwen zijn zich goed en wel bewust van de ‘afmetingen’ van hun twee kroonjuwelen.

Lees ook  Man die vuurwerk laat ontploffen bij Haagse woning filmt zijn eigen werk

Als ze groot zijn, kun je ze maar beter niet ‘dik’ of ‘enorm’ noemen, als ze klein zijn laat je best termen zoals ‘schattig’ achterwege. Zeg haar dat haar borsten ‘geweldig’ of ‘perfect’ zijn.

Gebruik je mond, maar niet te veel…
Vrouwen hebben graag dat je aan hun tepels likt (zelfs zuigt), maar ze hebben niet graag het gevoel dat er een ‘volwassen baby’ aan hangt.

Houd je lippen dus niet te lang aan de tepels en borsten van een vrouw. Dat is voor de meesten van hen een serieuze afknapper.

Behandel ze zacht…
Een ander onderzoek van The Journal of S*xual Medicine toonde aan dat het aanraken van de tepels van een vrouw hetzelfde effect heeft als het aanraken van de clitoris.

Sommige vrouwen kunnen er zelfs een orgasme van krijgen. Maar ze zijn dus ook heel gevoelig en moeten zacht behandeld worden.

Lees ook  Vastende collega wordt niet meer raar aangekeken: 'Juist bewondering'

Al zijn er ook dames die het graag iets steviger willen en tepelklemmen zoals dit er zelfs bij willen.

Wanneer je twijfelt, noem ze dan gewoon ‘b*rsten’…
Als je samen met je partner een ‘koosnaampje’ hebt voor haar b*rsten, geen probleem. Maar is dat niet het geval, pas dan op met hoe je haar borsten benoemt.

‘Ti*ten’, ‘t*tten’, ‘bo*bies’… het zijn allemaal termen die het nodige risico inhouden. Als je twijfelt, houd het dan simpel en zeg ‘borsten’. Jij hebt misschien ook niet graag dat je p*nis ‘piet’ of ‘klokkenspel’ genoemd wordt…

Letterlijk spelen met borsten is leuk, maar niet s*xy…
‘Spelen’ met de borsten van een vrouw kan plezant zijn, zelfs voor haar. Maar niet als het deel uitmaakt van het voorspel (of de daad zelf).

Dus nogmaals, doe het voorzichtig en op de juiste, zachte manier. Het zijn geen boksballen om je op uit te leven.

‘Monique Westenberg wilt vreemdganger André Hazes weer terug’

Tip van de dag: als je jouw vriendin dumpt voor je minnares, zorg dan dat ze geen sleutel meer heeft