in ,

Dit is waarom Rachel Hazes moeite had met de relatie tussen André en Monique

Dat Rachel Hazes niet dol was op haar ex-schoondochter Monique Westenberg stak ze nooit onder stoelen of banken. Nu laat ze weten waarom ze de relatie tussen Monique en André Hazes eigenlijk niet zag zitten.

Groot verschil
“Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil”, vertelt Rachel aan RTL Boulevard. Monique was zestien jaar ouder dan haar zoon.

Rachel weet dat ze met die uitspraak een beetje hypocriet over kan komen, want zo’n leeftijdsverschil komt haar niet onbekend voor.

Lees ook  Juf Melissa in grote problemen omdat ze seks had op hotel met 18-jarige leerling (foto’s)

“Natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het uitleggen.”

‘Onwijs leuk meisje’
Inmiddels lijkt André dolgelukkig te zijn met Sarah van Soelen. De 25-jarige influencer ligt ook iets dichter bij zijn eigen leeftijd.

Aan tafel bij Beau gaf André vorige week nog toe dat hij “gek op dat meisje” is, en ook Rachel maakte eerder al kenbaar dat ze Sarah een onwijs leuke meid vindt.

Lees ook  Maak kennis met David die leeft als een echte hond - "Ik laat hem elke dag uit"

Haar nieuwe schoondochter lijkt dus in de smaak te vallen. Maar hoe vergaat het Rachel zelf eigenlijk in de liefde?

Voor haar draait het allemaal nog om de grote liefde die ze is verloren. “Het voelt nog steeds gek dat als ik de hele dag met André bezig ben geweest, om dan met een andere man naar bed te gaan. Dat voelt toch nog een beetje als verraad.”

Heldhaftige vader redt dochters en hond uit brandend huis: ‘We zijn echt alles kwijt’

Burgemeester Aboutaleb: ‘geen waterkanon en boa’s inzetten als burgers naar buiten gaan’