in

Dit is het salaris van een p*rnoacteur

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen in de late avonduurtjes. Films voor ‘volwassenen’. Hoewel iedereen zijn boterham verdiend op zijn eigen manier kan dat natuurlijk ook als actrice of acteur die deel uitmaakt van 18+ films. Valt dit beroep al bij jouw af of laat het je toch even twijfelen na het zien van dit bizarre salaris.

Wat is het salaris van een acteur in een p*rnofilm?
Dit is een vraag waar veel mensen het antwoord niet op weten, maar wel graag van zouden willen weten.

Het spelen in een p*rnofilm is niet een alledaags beroep en zal door veel mensen misschien gezien worden als iets gênants.

Zou jij het er voor over hebben veel geld te kunnen verdienen, maar tegelijkertijd een stukje van jouw privacy in te moeten leveren? Dit is het salaris van een acteur in een p*rnofilm.

Lees ook
Vrouw stopt aardappel in vagina om niet zwanger te worden

Veel mensen onderschatten het beroep
Wat veel mensen vergeten is dat de personen die in dit soort films spelen echt hun beroep uitoefenen.

Nu zal jij misschien een oppervlakkig beeld kunnen hebben van de acteurs en actrices in dit soort films, achter de schermen gebeurt er nog veel meer waarvan wij niks te zien krijgen.

Hoe de ene persoon zijn kantoorbaan ontzettend serieus neemt, doet de ander dat in zijn beroep, maar dan naakt op de set.

Dit is het salaris van een acteur in een p*rnofilm
Laten we allereerst voorop stellen dat wanneer je ervoor kiest een acteur te zijn in deze branche, je veel van je privacy moet inleveren.

Je begint aan iets waar je misschien wel meer moet geven dan dat je zal ontvangen. Je vertoont jezelf online en iedereen zal hier zijn of haar mening over vormen. Je kunt jezelf daarom de vraag stellen of je het salaris het allemaal wel waard vindt.

Lees ook
Man verzwijgt fles in anus, is doodsbang voor reactie van vrouw

Maar wat is het salaris van een professioneel acteur of actrice in een p*rnofilm nou precies? Mannen, pak een stoel, want van al jouw pagina bezoekjes verdienen deze acteurs een dik belegde boterham.

Een persoon die ervoor zou kiezen in 18+ films te gaan spelen, verdient gemiddeld per opname tussen de 300 en 3000 euro.

Dat zijn toch wel bedragen waar je ‘u’ tegen zegt. Dat dit mooie verdiensten zijn is een ding dat zeker is, maar hou wel in het achterhoofd dat de acteurs in kwestie meer dan acht uur bezig zijn met de voorbereidingen en het maken van een video.

Denk aan zaken als het douchen, make-up, locatie, scènes, meerdere malen opnemen, enzovoort. Nu weet je ook meteen hoe een dag in het leven van Mia Khalifa eruit zal zien. Klinkt als een gewone werkdag, toch?

Dochter Hulk Hogan uit de kleren

Leergierige jongen wil weten of ijzer aan zijn buik kan ‘plakken’, slikt 54 magneetjes in