in ,

Dit is de 25-jarige lekkere nieuwe vlam van André Hazes

Het is pas een jaartje geleden sinds André Hazes zijn vriendin Monique Westenberg inruilde voor Bridget Maasland, waarna hij korte tijd later met hangende pootjes terugkeerde bij Monique.

Woensdag werd echter bekend dat André en Monique tóch weer uit elkaar zijn gegaan, en opnieuw lijkt een andere vrouw de reden.

Hoewel André na zijn uitstapje naar Bridget vol berouw was en verklaarde dat hij ‘op zoek was naar zichzelf’ maar er nu achter was dat Monique de enige voor hem was, lijkt het erop dat hij zijn wilde haren toch nog niet helemaal kwijt is.

Lees ook  Man denkt dat hij zwijn is en geeft €500 uit voor een paar slagtanden "

De doorgaans goed geïnformeerde roddelkoning fawrynotsawry deelt het gerucht op zijn Instagram Stories, waarin wordt beweert dat André 100 rode rozen naar ene Sarah van Soelen zou hebben gestuurd. Waar rook is, is vuur..?

Hoewel de 27-jarige André Hazes na Monique (43) en Bridget (46) de naam heeft opgebouwd op oudere vrouwen te vallen, is Sarah van Soelen echter een Instagram-model met bijna 40.000 volgers, die in niets aan een oudere vrouw doet denken. Met haar 25 jaar valt ze zelfs heel erg binnen Dré’s eigen leeftijdscategorie!

Lees ook  Pukkel na 85 jaar eindelijk verwijderd, eet smakelijk!

Moeder redt zwaar verbrand haar zes kinderen uit brandend huis

Kat houdt gebroken staart over aan zware mishandeling Waalwijk