in

Dieven proberen brandstof te stelen uit bus maar zuigen per ongeluk toiletafval leeg

Sommige mensen geloven in Karma, of “Wie goed doet, goed ontmoet”. als je hier niet in gelooft, Misschien dan wel wanneer je onderstaand verhaal leest.

Met een bus kun je allerlei kanten op, je kunt ermee reizen van bestemming A naar Bestemming B binnen een stad of land, je kunt ermee op vakantie gaan en sommige mensen verbouwen het tot een huis of een stacaravan.

Maar blijkbaar kun je er ook veel andere dingen mee doen en het ook als een goudmijn zien. Dit laatste was zeker het geval in het volgende verhaal.

Lees ook
Alleen mensen met een hoog IQ weten het: Hoeveel vissen zijn er over?

We zien vaak dat er in geval van armoede of een natuurramp er benzine wordt gestolen uit voertuigen, ook zien we het vaak in films.

Het is een misdrijf wat al zo oud is als de dag dat er überhaupt auto’s bestonden. En brandstof stelen is 1 ding, maar er dan achter komen dat je geen benzine hebt is nog veel irritanter omdat het vaak op momenten zijn waarbij je de auto echt nodig hebt.

In dit verhaal slaagden een stel Australische dieven er niet helemaal in om de bus die ze voor ogen hadden te voorzien van een lege tank en dus alle benzine eruit te stelen.

De vermeende daders hadden het idee om de brandstof van een touringbus te stelen in het midden van de nacht.

Lees ook
Brandweerman die werd opgeroepen voor ongeval vindt zijn ‘prachtige’ dochter dood in autowrak

Ze slaagden erin om een slang in de tank te steken en begonnen te zuigen tot er gas vrijkwam om zo de omloop van de benzine naar hun jerrycans te starten.

Ze kwamen er alleen een beetje laat achter dat ze de slang niet in de brandstoftank hadden gestoken maar in de tank voor de opslag van de uitwerpselen.

“We kunnen vaststellen dat deze dieven zeer snel het hazenpad gekozen hebben en dus met een nogal euh, bittere nasmaak wegvluchtten”, aldus politiesergeant Heath Soutar aan The West Australian.

De vermeende daders zijn volgens Daily Mail tot op heden nog niet gepakt maar vinden dit tot nu toe een wel erg goede straf, een mond vol uitwerpselen.

Hij dacht eerst dat hij gewoon verkouden was en toen viel zijn lichaam letterlijk uit elkaar

Kirstine loopt en leeft als een echte paard